Google+
Home » Social » Doi frați, răniți într-un accident la Dragomirești, după coliziunea a două mașini

Doi frați, răniți într-un accident la Dragomirești, după coliziunea a două mașini

Doi frați de 18 și 25 de ani, din Voinești, au ajuns la spital după ce au fost răniți în urma unui accident petrecut pe drumul național DN 2F, de pe raza localității Dragomirești. Șoferul mașinii în care se aflau cei doi tineri nu a respectat distanța față de un autoturism care circula regulamentar.

Seria accidentelor în comuna Dragomirești continuă. De această dată este vorba de o coliziune dintre două autoturisme după ce șoferul unuia dintre acestea nu a respectat distanța regulamentară. În fapt, un conducător auto de 24 de ani, din Voinești, a intrat în plin într-o mașină care circula regulamentar în fața sa, condusă de un bărbat de 44 de ani, din Bacău. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, doi frați, pasageri în mașina din Voinești, au fost răniți. Ambele victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele conducătorului auto de 24 de ani. Cei doi șoferi au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Accidentul de la Dragomirești este al treilea petrecut de la începutul acestei luni pe drumul național din comună. În alte două evenimente rutiere, au fost implicate autotrenuri a căror șoferi au fost ”furați” de serpentinele din zonă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: