Google+
Home » Social » Fetiță de 8 ani, rănită pe ”celebra” trecere de pietoni din Cartierul 13 Decembrie din Vaslui

Fetiță de 8 ani, rănită pe ”celebra” trecere de pietoni din Cartierul 13 Decembrie din Vaslui

O fetiță de opt ani a fost rănită pe ”celebra” trecere de pietoni din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui, aceeași pe care, în ultimii ani, au avut loc mai multe accidente, unele cu consecințe grave, chiar cu pierderea de vieți omenești. Șoferul și-a recunoscut vina și a spus polițiștilor că victima a traversat strada în fugă.

Celebra, de acum, intersecție a străzilor Ștefan cel Mare cu Sublocotenent Ioanesei Adrian, din Cartierul 13 Decembrie din Vaslui, face o nouă victimă. De această dată, este vorba despre o fată de doar opt ani, care a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un bărbat de 50 de ani, din Solești, care se ducea spre casă. În urma accidentului, copila a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ceea ce-l privește pe șofer, acesta a declarat polițiștilor că fata ar fi traversat în fugă strada.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Intersecția în care a fost rănită copila de opt ani a mai ”făcut” victime și în trecut. Tot pe aceeași trecere de pietoni a fost accidentat mortal un bătrân, iar în preajma acesteia un băiețel a fost grav rănit. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: