Google+
Home » Sport » Luptă la baionetă în Liga a V-a

Luptă la baionetă în Liga a V-a

Rezultatele înregistrate până acum în Liga a V-a de fotbal anunță o luptă dură pentru promovare, fiecare serie având mai multe pretendente serioase. Etapa din weekend ar putea înfierbânta și mai tare lupta pentru promovare în cazul unor pași greșiți făcuți de echipele favorite, caz în care ar avea loc schimbări în configurația podiumurilor.

În seria Vaslui Vest Unirea Negrești are nevoie de o victorie cu Vulturul Bălteni pentru a rămâne în lupta pentru primul loc. Ar acumula astfel 9 puncte, câte probabil va avea și Inter Sport Vaslui, care a avut un joc facil aseară, după închiderea ediției noastre, cu FC Gloria Todirești. Avântul Zăpodeni va profita probabil de oboseala celor de la Todirești pentru a reuși o victorie care să o păstreze pe podium. Viitorul Rebricea păstrează și ea șanse să urce pe unul din primele trei locuri, dacă învinge lanterna roșie Voința Ștefan cel Mare.

Inter Sport Vaslui e pe primul loc în seria Vaslui Vest, cu 6 puncte (la care s-ar putea adăuga încă trei dacă a învins aseară), urmată de Unirea Negrești, cu 6 puncte. Completează podiumul Avântul Zăpodeni, cu 4 puncte, urmată de Vulturul Bălteni, cu aceeași zestre. Viitorul Rebricea e pe 5, cu trei puncte. Urmează FC Gloria Todirești și Voința Ștefan cel Mare, cu 0 puncte.

FC Ghergheleu, liderul din seria Vaslui Est, ar putea fi depășită în clasament dacă pierde cu SC 2000 Lipovăț, echipa de pe locul trei. În acest scenariu ar profita Avântul Solești, care va da piept cu Viitorul Văleni, ocupanta locului cinci. Victoria Muntenii de Jos are șanse mari de a urca pe podium, pentru că va da piept cu lanterna roșie Avântul Codăești.

FC Ghergheleu e lider în seria Vaslui Est, cu 9 puncte, urmată de avântul Solești, cu șase puncte. Urmează SC 2000 Lipovăț și Victoria Muntenii de Jos, ambele cu patru puncte. Pe cinci se clasează Viitorul Văleni, cu trei puncte. Pe șase se află Avântul Codăești, cu 0 puncte.

Unirea Alexandru Vlahuță așteaptă un pas greșit din partea liderului în seria Huși – Bârlad, însă nu va avea deloc o misiune ușoară. Are derby cu FC Pogănești, și ea cu șanse la primul loc. FC Crețești are șanse mari totuși să rămână cea mai bună din serie, dat fiind că va da piept cu Avântul Băcani, ocupanta locului șase. Viitorul Vetrișoaia va intra probabil în calcule pentru podium, pentru că o va înfrunta pe Multim Perieni, ultima clasată.

În fruntea clasamentului seriei Huși – Bârlad sunt FC Crețești și Unirea Alexandru Vlahuță, ambele cu 6 puncte. Completează podiumul FC Pogănești, cu 4 puncte. Tot 4 puncte are și Olimpia Stănilești, ocupanta locului patru. Urmează Viitorul Vetrișoaia și Avântul Băcani, ambele cu 3 puncte. Lanterna roșie Multim Perieni are 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: