Home / Social / Tragedia de la Vetrișoaia, în care și-a pierdut viața polițistul Marius Nițică, învăluită în mister

Tragedia de la Vetrișoaia, în care și-a pierdut viața polițistul Marius Nițică, învăluită în mister

Accidentul de la Vetrișoaia, de alaltăieri, rămâne învăluit în mister, în condițiile în care anchetatorii nu au reușit să stabilească nici măcar cine se afla la volan în momentul producerii tragediei. În schimb, anchetatorii au descoperit pe camerele de supraveghere ale primăriei că mașina în care se aflau cele trei victime se deplasa pe drumul național în jurul orei 20, cu aproximativ 16 ore înainte de accident.

Polițiștii care cercetează accidentul de la Vetrișoaia, în urma căruia doi tineri, printre care și Marius Nițică, șeful postului de poliție din comună, au murit, sunt în continuare în ceață în privința unor elemente importante din anchetă, cum ar fi cel legat de persoana care se afla la volanul mașinii. De asemenea, nu se cunoaște nici dacă cei trei tineri din autoturism erau sub influența alcoolului. Deocamdată, polițiștii care cercetează accidentul au constatat, în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere ale primăriei pe raza căreia s-a petrecut accidentul, că tragedia a avut loc cu aproximativ 16 ore înainte ca victimele să fie descoperite. În fapt, cei care au găsit mașina răsturnată au fost ciobanii unei stâne, în urma alertei dată de către câinii acesteia.

Autopsia cadavrelor celor două victime ar putea aduce elemente edificatoare în cadrul anchetei, inclusiv cine se afla la volan, ținând cont de traumatismele suferite”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În urma cercetărilor, anchetatorii au mai stabilit că cei trei tineri aflați în mașină se întorceau de la pescuit, din zona Vetrișoaia, și se îndreptau spre casă, în municipiul Huși. Într-o curbă deosebit de periculoasă, șoferul nu a mai efectuat virajul la stânga și a ieșit în afara șoselei, plonjând într-o râpă plină cu vegetație de aproximativ cinci metri. Cei doi tineri aflați pe scaunele din față au fost aruncați din mașină, polițistul rămânând cu picioarele în mașină prin parbriz. Tânărul care a scăpat cu viață a fost găsit pe bancheta din spate a autoturismului, suferind un traumatism cranian, o fractură deschisă de tibie, traumatism abdominal și hipotermie, ținând cont că a stat o noapte întreagă blocat în mașina răsturnată. Deși găsit conștient după 16 ore de la producerea accidentului, acesta nu a putut povesti polițiștilor nimic din ceea ce s-a întâmplat. Tânărul de 19 ani se află internat în continuare în spital, fără a da vreo declarație polițiștilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: