Google+
Home » Justitie » Cinci răniți, din care doi în stare gravă, în urma unui accident provocat de un șofer băut și cu permisul suspendat

Cinci răniți, din care doi în stare gravă, în urma unui accident provocat de un șofer băut și cu permisul suspendat

Cinci vasluieni cu vârste cuprinse între 13 și 47 de ani, din municipiul Vaslui, au fost răniți în urma unui accident provocat în apropiere de Crasna, pe drumul național DN 24, de către un șofer băut și cu permisul de conducere suspendat. Doi dintre pasageri sunt în stare gravă, unul fiind în comă de gradul IV, cu șanse reduse de supraviețuire.

Băutura la volan și teribilismul unui șofer de 47 de ani din Vaslui au condus la producerea unui accident grav în zona ”Mărul de aur”, din apropiere de Crasna. Nu mai puțin de cinci persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, din care doi în stare gravă, după ce s-au răsturnat cu mașina într-o curbă care a doborât și un copac de pe marginea șoselei. Mai multe echipaje de ambulanță și pompieri au ajuns la locul accidentului.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 1,11 mg/litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că șoferul avea suspendat dreptul de a conduce”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Din cele cinci victime transportate la spital, trei au rămas internate, fiind vorba de șofer și doi pasageri de 31 și 25 de ani. Din păcate, acesta din urmă se află în stare critică, respectiv comă de gradul IV, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Alți doi tineri, de 13 și 22 ani, nu au necesitat internarea. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: