Home / Administratie / “Lipsa unui hotel de cinci stele în oraș ne descalifică”

“Lipsa unui hotel de cinci stele în oraș ne descalifică”

de Cristian PĂTRAȘCU

Lipsa unui hotel de cinci stele este un lucru care descalifică municipiul Vaslui. Este părerea primarul Vasile Pavăl, care a declarat că aceasta este o cauză pentru care Vasluiul nu participă la proiecte europene importante.

“Lipsa unui hotel de cinci stele în oraș ne descalifică. Nu putem astfel participa la un proiect european, la proiecte importante”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, în acest weekend, în cadrul unei emisiuni găzduite de TVR Iași, “Vaslui, între mit și realitate”. Edilul șef a arătat că există o mare problemă în orașul pe care îl conduce atunci când vine vorba despre găzduirea unor personalități importante care vizitează municipiul reședință.

Pavăl a mai spus că nu ar fi o problemă ca hotelul de cinci stele, dacă ar exista, să fie ocupat sau de rentabilitate pentru o asemenea investiție, numai că nu se găsește nimeni care să o facă.

“Ar putea fi activități și au fost acțiuni care să-i asigure un mare grad de ocupare. Am avut în ultimii ani olimpiade internaționale, activități culturale și acțiuni pe diferite proiecte care au dat un grad de ocupare foarte mare obiectivelor de cazare care există deja”, a mai spus primarul.

Vasile Pavăl a ținut să combată și ideea că municipiului Vaslui i-ar lipsi obiectivele turistice importante care să atragă vizitatorii.

“Mi s-a mai spus câteodată: «Ce aveți voi la Vaslui de arătat?!». Dar nu este așa, avem obiective turistice și locuri frumoase care ar putea fi vizitate într-un tur de câteva ore de către un turist”, a mai arătat Pavăl.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copiii de la CSC nr. 2 Bârlad, pregătiți pentru Ziua Unirii Principatelor (Video)

Pregătiri pentru Ziua Unirii. Ieri, ...

Gripa a ajuns la hotarul județului! Mai avem timp să ne vaccinăm!

Vasluieni, fiți precauți, gripa se ...

Adio, dar rămân cu tine! Primăria Pogana nu scapă de Maricel Gîfu!

A rămas la Primărie! Maricel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: