Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Accident cu 7 victime între Banca și Bogdănești. Ciocnire între o betonieră și două autoturisme

ULTIMA ORĂ Accident cu 7 victime între Banca și Bogdănești. Ciocnire între o betonieră și două autoturisme

Accident cumplit pe  DJ 245D, între localitățile Unțești și Bogdănești, unde o betonieră și două autoturisme s-au ciocnit, impactul soldându-se cu șapte victime, dintre care două în stare gravă, potrivit primelor informații. Printre victime se află și doi copii, de 5 și 6 ani, împreună cu mama lor.

A fost activat planul roșu de intervenție, la fața locului fiind trimise echipele de descarcerare, echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Din primele verificări ale polițiștilor, rezultă că șoferul unuia dintre autoturisme, înmatriculat în București, a vrut sa iasă în DE582 însă a fost acrosat de betoniera cu număr de Vaslui. Mașina de București s-a izbit într-o alta, cu număr de Constanța, care circula regulamentar și în care se afla o familie (doi copii cu părinții lor). Una dintre victimele în stare gravă este șoferul autoturismului de București.

Stire in curs de actualizare. Vom reveni.

 

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: