Google+
Home » Justitie » (VIDEO) Bărbat din Unțești, ucis de soție fiindcă a venit băut acasă

(VIDEO) Bărbat din Unțești, ucis de soție fiindcă a venit băut acasă

de Daniel MICU
De o moarte infioratoare a avut parte un barbat de 59 de ani din localitatea Untesti. Omul a platit cu viata, fiindcă a venit baut acasa. Sotia lui, o femeie cu zece ani mai tanara, devenea violentă ori de câte ori omul se îmbăta, iar acum l-a pedepsit pentru ultima data: l-a taiat la un picior cu cosorul, hemoragia puternică fiindu-i fatală bărbatului care nu a mai putut fi salvat de ambulanțieri.
Raj Feraru a murit in conditii groaznice, vina lui majoră fiind aceea că s-a intors acasa baut. Nevasta lui, o femeie de 49 de ani, nu suporta sa il vada in stare de ebrietate si desi de ani de zile il batea ori de cate ori acesta se imbata, nimeni nu se gandea ca ii va lua viata.
Tot satul stia prin ce trece Raj cand se duce beat acasa. Aseara, o ruda a sunat la 112 si a anuntat ca barbatul este ranit la picior si sangereaza puternic. Numai ca, odata ajunsi la fata locului, medicii l-au gasit decedat pe barbatul de 59 de ani si au anuntat politia. Victima prezenta o plaga taiata la nivelul femurului.
Femeia a recunoscut in fata unei rude ca ea e vinovata si nu s-a opus in momentul in care a fost ridicata si dusa la post pentru audieri.
Cei doi aveau impreuna patru copii si, cu multa truda, si-au facut o gospodarie si o casa de invidiat.
”Cate batai a incasat omul asta de la nevasta lui, nu are par in cap. De ani de zile il loveste si il ameninta cu moartea. Chiar si eu am auzit-o spunandu-i ce de mana ei i se trage moartea si chiar asa a fost. Noi suntem rude, dar nu ne-am permis sa ne bagam in familia lor. Fiecare le stie pe ale lui, dar sa il tai cu cosorul, nu s-a gandit nimeni. Eu m-am vazut cu el mai devreme, cand veneam din sat. Eram cu un cumatru. El era putin baut, dar nu cadea in genunchi sau altceva. Ne-a pupat, a vorbit frumos cu noi si s-a dus vesel acasa. Am auzit la scurt timp ca e mort. Numai la ea ne-am gandit cu totii. Il batea rau. Stiti cat a muncit si cat muncea omul asta pentru familai lui?! Extraordinar de mult. A fost plecat si in Olanda, acum era cioban. Nu se dadea in laturi de la treaba. Si-a facut gospodarie frumoasa. Nu spun ca nu muncea si ea, era harnica, dar artagoasa”, a declarat o ruda a barbatului.

Afectate de moartea barbatului, rudele celor doi soti si-au aruncat vorbe grele si a fost nevoie de interventia mascatilor pentru a domoli spiritele. Politistii au ramas in zona toata noaptea. Au adunat probe si au facut masuratori, au stat de vorba  cu agresoarea, dar si cu martori.

Un procuror criminalist a preluat ancheta si, in functie de datele adunate la dosar, dar si de concluziile medico-legale, va dispune sau nu retinerea principalei suspecte.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: