Google+
Home » Sport » CSM Vaslui continuă parcursul perfect din Divizia A

CSM Vaslui continuă parcursul perfect din Divizia A

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui a reușit încă o victorie în Divizia A, a patra consecutivă și este lider în seria A, cu trei puncte peste următoarea clasată.

Vasluienii au trecut autoritar, cum ne-au obișnuit, de CSU Galați, pe care au învins-o cu 30 – 12. Dacă prima repriză a fost ceva mai strânsă și săracă în goluri, câștigată de CSM Vaslui cu 11 – 7, aceasta s-a dezlănțuit în partea secundă.

Principala gură de tun a vasluienilor a fost Claudiu Dediu, care a marcat de opt ori. Au mai înscris pentru CSM Vaslui jucătorii Silvian Amihăesi (4), Darius Dragon, Alex Farcaș (câte 3), Sebastian Polocoșer, Vladimir Carali, Andrei Hodorogea, Andrei Popa, Gabriel Cumpănici (câte 2), Alexandru Poteră și Sebastien Iozu (câte un gol).

CSM Vaslui e lider în seria A a Diviziei A cu 12 puncte, urmată de CSU CNOT Brașov, cu 9 puncte. Completează podiumul CSU Suceava, cu 6 puncte. Și CSU Galați are tot 6 puncte, dar e pe patru pentru că are golaverajul mai slab. Urmează CSM Botoșani cu 3 puncte și CSM Bacău, cu 0 puncte.

Vasluienii ar putea să se desprindă și mai tare în clasament după etapa următoare, când va avea loc un duel de foc între ocupantele locurilor doi și trei: CSU CNOT Brașov și CSU Suceava. CSM Vaslui va avea un meci facil sâmbătă, când siguranța arătată în joc până acum e dublată de faptul că va da piept cu lanterna roșie CSM Bacău, care a pierdut toate meciurile disputate până acum. O victorie a vasluienilor, dublată de cea a sucevenilor va mări diferența dintre ea și principalele urmăritoare la șase puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: