Home / Justitie / Bătrână în stare critică, preluată de elicopterul SMURD după ce a fost găsită căzută în curtea unei locuințe din Murgeni

Bătrână în stare critică, preluată de elicopterul SMURD după ce a fost găsită căzută în curtea unei locuințe din Murgeni

O bătrână de 76 de ani, din orașul Murgeni, a fost preluată în stare critică de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Iași, după ce a fost găsită căzută în curtea locuinței sale de către vecini, care au sunat la numărul de urgență 112. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili în ce condiții a ajuns femeia în comă, mai ales că prezenta și unele echimoze pe corp.

Caz plin de mister al unei bătrâne de 76 de ani, care a ajuns în comă la spital, fără a se cunoaște, însă, ce anume a condus la starea critică a femeii. Cei care au descoperit-o căzută în curtea locuinței au fost vecinii, după ce nu o mai văzuseră de vreo câteva zile. Echipajul medical solicitat la caz, prin numărul de urgență 112, a constatat că starea femeii, mai mult moartă decât vie, impune intervenția elicopterului SMURD de la Iași.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au condus la starea de comă a pacientei. Din câte se pare, avea unele afecțiuni medicale, fiind în îngrijirea unei rude”, ne-a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Cadrele medicale au constatat că bătrâna avea și unele echimoze pe corp, care ar fi putut apărea și de la o căzătură. Preluată de elicopterul SMURD, femeia de 76 de ani a fost transportată la un spital din Iași. Poliția a început o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții a ajuns bătrâna în comă. Vecinii au spus că femeia mai obișnuia să consume alcool. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: