Home / Social / Consătenii lui Adelin, tânărul mort în cumplitul accident din apropiere de Bârlad, cu sufletele sfâșiate de durere

Consătenii lui Adelin, tânărul mort în cumplitul accident din apropiere de Bârlad, cu sufletele sfâșiate de durere

de Crina BUTA

Doliu în comuna Șuletea. Moartea tânărului Adelin Secăreanu, cel care și-a pierdut viața în accidentul teribil petrecut luni, în localitatatea Unțești, comuna Bogdănești, a șocat toată comunitatea. Tânărul, în vârstă de doar 19 ani, lucra la o firmă de curierat care are punctul de lucru în Bârlad. Acesta, împreună cu colegul său în vârstă de 21 de ani, cel care conducea mașina, se aflau în timpul serviciului în momentul impactului puternic. Șoferul a scăpat cu viață, medicii bârlădeni reușind să îl stabilizeze. Tânărul a suferit o hemoragie puternică în urma rupturii de splină. Momentan este în afara oricărui pericol, însă se află sub strictă supraveghere la secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență „ Elena Beldiman” Bârlad.

Pentru Adelin Secăreanu, însă, viața s-a oprit în timpul operației, când medicii încercau să îl salveze.

„Pacientul a suferit multiple fracturi, ruptură de splină care a provocat hemoragie, fractură de bazin și fracturi costale. Acesta a stat câteva ore în sala de operații, medicii chirurgi încercând să îi salveze viața. Din păcate nu s-a mai putut face nimic”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Sute de prieteni dar și primarul comunei Șuletea, Robert Ciprian Tamas, au postat mesaje emoționante pe pagina de socializare a tânărului decedat.

„Drum lin la ceruri, copil nevinovat! Încă o dată se dovedește că Dumnezeu cere și trandafiri în grădina sa! Te dădeam mereu exemplu tinerilor din comuna noastră, erai deja bărbat! Îți luasei viața în propriile mâini, nu mai stăteai acasă cu mâna întinsă la minunații tăi părinți, lucrai, erai deja pe contul tău. Dar așa a vrut Bunul Dumnezeu, să pleci mai devreme la el, sigur are alte planuri cu tine! Să-ți fie țărâna ușoară suflet minunat! Condoleanțe familiei, să vă dea Dumnezeu putere să treceți peste acest necaz nepăstuitor!” – este mesajul postat de primarul Tamas.

”Drum lin, Finuțul nostru! Nu pot sa cred cum la numai 20 de ani ai ales sa ne părăsești. Eram atât de mândri de tine! Te iubim, te vom iubi mereu, copilul nostru blând și cuminte!!Dumnezeu sa te ierte!”;

”Nu creeed! Doamne, cum e posibil???? Vino înapoi, Adelin! E o greșeală. Nu ăsta e drumul, omule!”;

Masina in care se afla Adelin

”Dumnezeu să te ierte, suflet frumos!”;

”Odihnește-te în pace, dragul meu coleg”.

Adelin Secăreanu era un tânăr muncitor, cuminte dar și foarte inteligent. Acesta mergea încă de la o vârstă fragedă în fiecare vară pe litoral pentru a munci, ca să aibă proprii lui bănuți de buzunar.  Mai are  o soră, mai mică, în clasa a VIII-a, care a rămas să aibă grijă de părinți.

Mașina în care se aflau delin și colegul său a fost izbită de o betonieră condusă de un șofer care nu a înțeles cât de importantă este păstrarea distanței regulamentare între vehicule. Autoturismul cu cei doi tineri nevinovați a fost proiectat într-un altul, din față, în care se afla o întreagă familie (părinții și doi minori de 5 și 6 ani). Deși au fost răniți, aceștia au scăpat cu viață. La fel ca șoferul betonierei, care a și refuzat internarea. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

Ce au descoperit edilii bârlădeni la punctele gospodărești?! (Video)

Dezamăgire cruntă în rândul reprezentanților ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: