Home / Administratie / Intersecția de la Buhăești, unde au avut loc mai multe accidente, semnalizată, în sfârșit, de autorități

Intersecția de la Buhăești, unde au avut loc mai multe accidente, semnalizată, în sfârșit, de autorități

Intersecția de la Buhăești, dintre drumul național DN 15D și drumul județean care duce spre Rebricea și Iași, devenită celebră prin accidentele repetate din ultima perioadă, a fost, în sfârșit, semnalizată de autorități. Pe lângă indicatoare mari și noi cu ”STOP” și ”cedează trecerea”, au fost montate inclusiv cocoașe pe drumul județean pentru a-i determina pe șoferi să încetinească atunci când ajung acolo.

Autoritățile au luat, în sfârșit, măsuri în privința presemnalizării intersecției de la Buhăești, acolo unde, în ultimul timp, s-au petrecut mai multe accidente. Apelul făcut în urmă cu mai bine de un an de către consilierul județean Gheorghe Croitoru nu a fost luat în seamă de către șefii județului. A trebuit să fie rănite persoane pentru ca să apară și indicatoarele care să reglementeze circulația în zonă. Astfel, au fost montate mai multe indicatoare mari și noi, cu ”STOP” și ”Cedează trecerea”, pe drumul județean care face legătura cu drumul național DN 15 D Vaslui – Negrești – Roman.

În plus, pentru a fi sigure că șoferii nu vor trece ca și până acum prin intersecție, autoritățile au pus chiar și cocoașe care să-i determine pe conducătorii auto să încetinească și chiar să oprească pentru a nu-și distruge mașinile. Rămâne de văzut cât vor ține acestea sau dacă șoferii nu le vor ocoli pe contrasens. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

%d blogeri au apreciat: