Home / Administratie / Intersecția de la Buhăești, unde au avut loc mai multe accidente, semnalizată, în sfârșit, de autorități

Intersecția de la Buhăești, unde au avut loc mai multe accidente, semnalizată, în sfârșit, de autorități

Intersecția de la Buhăești, dintre drumul național DN 15D și drumul județean care duce spre Rebricea și Iași, devenită celebră prin accidentele repetate din ultima perioadă, a fost, în sfârșit, semnalizată de autorități. Pe lângă indicatoare mari și noi cu ”STOP” și ”cedează trecerea”, au fost montate inclusiv cocoașe pe drumul județean pentru a-i determina pe șoferi să încetinească atunci când ajung acolo.

Autoritățile au luat, în sfârșit, măsuri în privința presemnalizării intersecției de la Buhăești, acolo unde, în ultimul timp, s-au petrecut mai multe accidente. Apelul făcut în urmă cu mai bine de un an de către consilierul județean Gheorghe Croitoru nu a fost luat în seamă de către șefii județului. A trebuit să fie rănite persoane pentru ca să apară și indicatoarele care să reglementeze circulația în zonă. Astfel, au fost montate mai multe indicatoare mari și noi, cu ”STOP” și ”Cedează trecerea”, pe drumul județean care face legătura cu drumul național DN 15 D Vaslui – Negrești – Roman.

În plus, pentru a fi sigure că șoferii nu vor trece ca și până acum prin intersecție, autoritățile au pus chiar și cocoașe care să-i determine pe conducătorii auto să încetinească și chiar să oprească pentru a nu-și distruge mașinile. Rămâne de văzut cât vor ține acestea sau dacă șoferii nu le vor ocoli pe contrasens. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Se lucrează intens la reabilitarea ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Primăriile din județ, corigente la capitolul respectarea cerințelor minime de securitate a angajaților la locul de muncă

Instituțiile de administrație publică din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: