Google+
Home » Justitie » O mașină a căzut în albia unui râu în timp ce șoferul căuta telefonul. O persoană a fost rănită

O mașină a căzut în albia unui râu în timp ce șoferul căuta telefonul. O persoană a fost rănită

Un șofer de 62 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns cu mașina în albia unui râu din comuna Rebricea în momentul în care s-ar fi aplecat după un telefon căzut în autoturism. Pasagerul aflat în dreapta sa, un bătrân de 79 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O imprudență a unui șofer se putea termina tragic atât pentru el cât și pentru pasagerul pe care-l avea în mașină. Bărbatul de 62 de ani, în timp ce conducea mașina între Bolați și Rateșu Cuzei, pe un drum comunal, a încercat să ridice un telefon scăpat în interiorul autoturismului. În acel moment, a scăpat controlul asupra direcției și a intrat într-un parapet metalic al unui pod. Ulterior, mașina a căzut în albia râului, dar, din fericire, nu a ajuns în apă.

În urma accidentului, pasagerul din autoturism, un bărbat de 79 de ani din Dănești, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență de un echipaj al SMURD. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: