Home / Social / Un subofițer de la ISU Vaslui vrea să construiască o casă pentru cei șase copii din Parpanița, părăsiți de mamă

Un subofițer de la ISU Vaslui vrea să construiască o casă pentru cei șase copii din Parpanița, părăsiți de mamă

Un subofițer din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, inițiator al mai multor campanii umanitare, dorește să finalizeze construcția unei case pentru șase copii părăsiți de mamă, din localitatea vasluiană Parpanița.

Cotidianul nostru a povestit situația celor șase într-un articol publicat vineri, 12 octombrie. Andrei Ghiorghieș a aflat despre apelul de ajutorare a celor șase copii, venit din partea preotului Vasilică Paraschiv și și-a propus ca alături de apropiați și colegi de serviciu care doresc să se implice să strângă materiale de construcții din donații și să înceapă lucrul pentru finalizarea locuinței.

“Suntem pregătiți să le ducem copiilor alimente, rechizite, materiale de construcții și împreună cu prietenii, colegii de serviciu să participăm la tencuitul casei, turnatul șapei sau orice altă muncă de care e nevoie pentru finalizarea construcției casei în timp cât mai scurt, ca până de sărbători cei mici să se bucure de noua locuință. Oricine dorește să dea o mâna de ajutor este binevenit în echipa noastră! Copii, venim să vă ajutăm!”, a scris Andrei Ghiorghieș pe contul său de socializare.

Cei șase copii din suburbia Parpanița a orașului Negrești locuiesc doar cu tatăl într-o casă veche, ei fiind părăsiți de mamă, în urmă cu câțiva ani. La inițiativa preotului din localitate, a fost demarată construcția unei locuințe noi, dar banii proveniți din donații s-au terminat și casa nu a putut fi finalizată. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: