Home / Administratie / Vremea frumoasă, numai bună pentru montarea instalațiilor de Crăciun

Vremea frumoasă, numai bună pentru montarea instalațiilor de Crăciun

Instalarea ornamentelor de Crăciun continuă pe străzile Bârladului. În acest moment, o echipă a SC CUP SA întinde ghirlandele cu mii de beculețe pe clădirea Primăriei, urmând ca apoi să se ocupe și de zona centrală și de artera principală, până la FEPA.

Pe Bulevardul Epureanu instalațiile au fost montate în premieră. Muncitorii sunt bucuroși că vremea ține cu ei și că pot lucra cu spor, la o temperatură plăcută, de 20 de grade.

Verificarea tuturor instalațiilor a fost făcută încă din vară, iar din septembrie am început să le montăm. Am terminat zona de sud și acum le întindem pe clădirea Primăriei. E bine că vremea ține cu noi. În anii din urmă, trebuiau montate ghirlandele de Crăciun până pe 15 decembrie, anul acesta până la 1 Decembrie trebuie să terminăm, pentru că e an centenar”, a explicat un muncitor, fericit că poate lucra pe vreme frumoasă.

Nu s-au montat până acum ghirlandele de Crăciun în niciun oraș din țară, deci, din acest punct de vedere, urbea Bârladului stabilește un record național și poate mondial. (M.N.)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

Proiect educativ de 2 milioane de euro, pentru 600 de copii și adulți din municipiul Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: