Google+
Home » Sanatate » Autoritățile în alertă, după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că-l doare inima, iar apoi nu a mai răspuns la telefon

Autoritățile în alertă, după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că-l doare inima, iar apoi nu a mai răspuns la telefon

Polițiști și angajați ai Serviciului de Ambulanță și Primăriei Oltenești caută un tânăr de 39 de ani care a sunat la numărul 112 și a solicitat ajutor medical de urgență întrucât se simte foarte rău și are dureri puternice în piept. Întrucât bărbatul nu a indicat locuința sa ci doar un punct de întâlnire în care ar fi urmat să ajungă un vecin, autoritățile iau în calcul atât varianta că apelul să fi fost fals, dar și cea în care olteneșteanul să fi suferit vreun infarct.

Alertă, miercuri seara, în localitatea Oltenești, în urma unui apel la numărul 112 a unui bărbat de 39 de ani care, cu o respirație foarte grea, a spus că-l doare în piept și că are nevoie urgentă de ajutor. Și asta după ce echipajul medical al Serviciului de Ambulanță trimis la caz nu a găsit pe nimeni la punctul de întâlnire dat de către apelant și acolo unde ar fi trebuit să fie un vecin. În consecință, pentru a nu risca și a preveni o tragedie, echipajul medical a anunțat atât poliția cât și autoritățile locale din Oltenești. În baza informațiilor comunicate și de Serviciul pentru Transmisiuni Speciale, care a reperat telefonul pe raza satului, s-au început căutările bărbatului, deși ar exista și posibilitatea ca apelul să fie fals.

Cazul este unul cât se poate de ciudat, atipic să-i spunem. Dacă era vorba de un apel fals, telefonul ar fi fost închis de către apelant, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor. De aceea, s-au luat în calcul toate variantele și ne gândim și la ceea ce poate fi mai rău”, ne-au declarat surse din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui.

Până la ora închiderii ediției, autoritățile nu reușiseră să găsească pe cel care a sunat numărul de urgență 112, deși telefonul său poate fi în continuare apelat. De asemenea, o ambulanță era blocată de mai bine de două ore în localitatea Oltenești pentru a acorda servicii medicale în eventualitatea în care bărbatul de 39 de ani va fi găsit. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: