Google+
Home » Sport » Handbaliștii juniori 3 de la LPS Vaslui păstrează șanse la calificare, dar vor avea o misiune foarte grea

Handbaliștii juniori 3 de la LPS Vaslui păstrează șanse la calificare, dar vor avea o misiune foarte grea

Echipa de handbal juniori 3 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obținut o victorie foarte importantă pentru calificarea în faza următoare a Campionatului Național, scor 39 – 24 cu LPS Roman. Dacă nu învingea lanterna roșie, cel mai accesibil adversar, era greu de crezut că mai putea ține pasul cu favoritele.

În ciuda victoriei vasluienii nu au reușit să urce pe podium, deoarece LPS Iași a cedat cu CSM Bacău, scor 22 – 37. Dacă aveau câștig de cauză ieșenii vasluienii ar fi fost pe trei, cu un punct peste băcăuani. După rezultatele înregistrate în ultima etapă sunt la un punct în spatele ocupantelor locurilor doi și trei, ultimele calificabile în faza următoare a competiției. LPS Vaslui are totuși și un meci în plus față de acestea, fiind singura echipă care nu a stat până acum. Primul loc pare luat deja de CSU Suceava, care a primit doar 110 goluri până acum și a marcat nu mai puțin de 238, cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate.

În momentul de față șase din cele șapte echipe din seria A a Campionatului Național de handbal juniori 3 sunt în cărți pentru calificare. Liderul CSU Suceava are 13 puncte, urmată de CSM Bacău și LPS Iași, ambele cu 11 puncte. Pe patru se clasează LPS Vaslui, cu 10 puncte. Urmează LPS Suceava și LPS Piatra Neamț, cu câte opt puncte. Lanterna roșie LPS Roman are 1 punct. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: