Google+
Home » Sport » Municipiul Vaslui, gazdă, în premieră, a Campionatului Național de Judo pentru angajații din MAI

Municipiul Vaslui, gazdă, în premieră, a Campionatului Național de Judo pentru angajații din MAI

Municipiul Vaslui este gazdă, în premieră, timp de două zile, a Campionatului Național de Judo al angajaților din structurile Ministerului Afacerilor Interne, competiție ce a reunit peste 70 de concurenți din întreaga țară. Județul nostru este reprezentat de doi polițiști – Sebastian Pânzaru și Iulian Munteanu, precum și de jandarmul Marius Zamfir.

Sala Sporturilor din Vaslui s-a umplut de cei mai buni luptători ai Poliției, Jandarmeriei, Pompieriei și Poliției de Frontieră, în cadrul celei mai importante competiții sportive de contact din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, nu mai puțin de 70 de angajați, din cele patru structuri, vor participa, timp de două zile, la Campionatul Național de Judo, sub arbitrajul a zece maeștri în domeniu.

Cum era și firesc, cuvântul de deschidere l-a avut edilul orașului gazdă, care a transmis competitorilor ”bun venit” și succes în timpul competiției. ”Mulțumim organizatorilor că au ales Vasluiul pentru desfășurarea etapei finale a competiției. În ultima perioadă, municipiul nostru este gazda a tot mai multe competiții naționale, ceea ce nu poate decât să ne bucure și onoreze în același timp. În numele comunității vasluiene, vă spun un bun venit și sunt convins că toți dintre dumneavoastră veți fi câștigători. Dar, cred că cel mai mare câștigător este sportul pentru că ne dă vigoare organismului. Vă doresc o ședere plăcută la Vaslui, iar dumneavoastră aveți ocazia de a ne cunoaște mai bine și transmiteți tuturor celor de acasă că vasluienii vă respectă și vă iubesc”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

În cadrul Campionatului Național de Judo, județul nostru este reprezentat de trei sportivi, pe categorii de vârstă și greutate: Sebastian Pânzaru, de la Serviciul de Permise Auto, Iulian Munteanu, polițist al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, și Marius Zamfir, subofițer al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui. Premierea celor mai buni sportivi va avea loc astăzi, de la ora 12.30. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: