Home / Justitie / O fată de 13 ani și mama acesteia, rănite în urma unui accident în Huși

O fată de 13 ani și mama acesteia, rănite în urma unui accident în Huși

O fată de 13 ani și mama acesteia de 35 de ani au fost rănite în urma unui accident petrecut, miercuri după-amiază, pe raza municipiului Huși, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au intervenit în acest caz pentru asigurarea măsurilor de securitate la incendiu întrucât au existat scurgeri de combustibil pe șosea de la una din mașini.

Ziua și accidentul cu victime în județ. De această dată, evenimentul, soldat cu rănirea a două persoane, o fată de 13 ani și mama sa de 35 de ani, s-a petrecut pe raza municipiului Huși și a avut ca autor un șofer de 32 de ani din Vaslui. Polițiștii au stabilit, în urma cercetărilor, că tânărul nu a acordat prioritate de trecere mașinii condusă de femeia de 35 de ani. În consecință, atât șoferița cât și fiica sa au suferit leziuni, fiind preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal Huși.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcool, rezultatele fiind negative. Pe numele șoferului de 32 de ani a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au intervenit în acest caz pentru asigurarea măsurilor de securitate la incendiu întrucât au existat scurgeri de combustibil pe șosea de la una din mașini, ceea ce ar fi putut conduce la producerea unei explozii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: