Home / Justitie / Autopsia a stabilit: moarte instantanee pentru șeful Postului de Poliție Vetrișoaia și prietenul său

Autopsia a stabilit: moarte instantanee pentru șeful Postului de Poliție Vetrișoaia și prietenul său

Șeful Postului de Poliție Vetrișoaia și prietenul său din Huși au murit instantaneu în accidentul din urmă cu o săptămână din cauza numeroaselor și gravelor leziuni suferite, așa după cum s-a constatat în urma autopsiei. Însă, medicii legiști nu au comunicat, nici până la această dată, dacă cele două victime erau băute, în condițiile în care una dintre acestea se afla la volanul mașinii cu care au căzut în acea râpă de aproximativ cinci metri.

Moarte instantanee pentru cele două victime ale accidentului din urmă cu o săptămână de la Vetrișoaia. Atât șeful de post Marius Nițică cât și prietenul său mai tânăr nu au avut nicio șansă de supraviețuire în urma accidentului. Acest aspect s-a constatat pe timpul efectuării autopsiei de către medicii legiști. Practic, cele două victime ale accidentului, găsite aruncate în afara mașinii, aveau aproape toate organele interne rupte, precum și fracturi multiple ale oaselor. Astfel, chiar dacă ar fi fost găsite imediat după producerea tragediei, tot nu ar fi avut nicio șansă să supraviețuiască.

Deocamdată, însă, medicii legiști nu au comunicat alcoolemia celor doi tineri și nici cine s-ar fi aflat la volan, după leziunile suferite.

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru a stabili cauzele accidentului și cine se afla la volanul autoturismului în momentul producerii acestuia. Se așteaptă raportul final ale medicilor legiști în care se va preciza inclusiv alcoolemiile celor două victime”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul de 19 ani care a fost găsit în viață, pe bancheta din spate a autoturismului, după mai bine de 12 ore de la producerea accidentului, se află în continuare internat în spital, sub supravegherea medicilor, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, starea sa fiind una stabilă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: