Home / Social / Copil de doi ani, rănit după ce a căzut în beciul din locuință

Copil de doi ani, rănit după ce a căzut în beciul din locuință

Un copil de doi ani, din orașul Negrești, a fost transportat la spital, joi seara, cu ambulanța de prim-ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, după ce a căzut în beci, starea micuțului fiind una stabilă. Din câte se pare, părinții ar fi lăsat oblonul deschis la pivnița care avea intrarea în interiorul locuinței.

Noroc mare pentru un băiețel de doi ani care a scăpat fără leziuni grave după ce a căzut de la peste doi metri înălțime în beciul locuinței. Copilul se juca prin casă când, la un moment dat, a pășit în gol în gura de la pivnița a cărui oblon fusese lăsat deschis de către părinți. Aceștia au fost și cei care l-au și găsit, solicitând sprijinul unui echipaj medical pentru acordarea primului ajutor fiului lor.

Minorul a fost găsit în stare stabilă, conștient, și, la o primă evaluare, nu s-au constatat leziuni grave. Copilul a fost transportat de echipajul de prim-ajutor la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru investigații medicale suplimentare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

În funcție de rezultatul investigațiilor medicale, părinții ar putea suporta consecințele prin tragerea lor la răspundere de către autoritățile statului. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: