Google+
Home » Sport » Iulian Munteanu, fostul șef al Serviciului Rutier Vaslui, campion MAI la Judo

Iulian Munteanu, fostul șef al Serviciului Rutier Vaslui, campion MAI la Judo

Fostul șef al Serviciului Rutier din cadrul Poliției Municipale Vaslui, Iulian Munteanu, a câștigat titlul de campion național la judo, categoria peste 45 de ani, în cadrul Campionatului Național de Judo destinat angajaților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, desfășurat la Vaslui.

Munteanu, care este în prezent judecat pentru fapte de corupție, activează de la începutul acestui an în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Printre medaliații competiției se mai numără vasluienii Marius Zamfir, de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ), care a obținut medalia de bronz la categoria 35 – 45 ani, 90 kg, și Gabriel Papadopol, de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF), care a devenit vicecampion național la categoria +45 ani, 70 kg.

Campionatul Național de Judo pentru angajații structurilor MAI a fost organizat în acest an la Vaslui, de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră, sprijiniți de Primăria și Instituția Prefectului Vaslui. Competiția s-a derulat pe parcursul a două zile și a reunit 66 de sportivi. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: