Google+
Home » Sport » Începe declinul hușenilor în Liga a IV-a?

Începe declinul hușenilor în Liga a IV-a?

Cap de afiș în etapa a șaptea din Liga a IV-a de fotbal va fi disputa dintre AS Hușana Huși și FC Vulturești, ocupantele locurilor trei și patru. Hușenii erau pe primul loc înainte de etapa trecută, însă eșecul suferit în fața formației Vitis Șuletea i-a aruncat pe ultima poziție de pe podium. Cu o a doua înfrângere suferită sâmbătă aceștia ar putea pica până pe șase.

O victorie a celor de la FC Vulturești în fața hușenilor nu ar fi chiar o surpriză, oaspeții demonstrând în mai multe rânduri că pot pune probleme oricărei echipe. Și-au demonstrat din plin valoarea în fața celor de la Atletic Club Bârlad, neînvinși până la meciul direct. Rămâne de văzut dacă CSM FC Vaslui își va respecta blazonul, sau va cădea și ea victimă celor de la Vitis Șuletea. Cealaltă echipă de pe podium, Atletic Club Bârlad ar avea în acest caz ocazia de a urca pe primul loc, dacă învinge în deplasarea de la FC Gârceni.

Flacăra Muntenii de Sus ar putea urca pe podium dacă va învinge pe Sporting Bârlad, același scenariu fiind valabil și pentru cei de la Racova Pușcași, în cazul unei victorii în deplasarea de la FC Rapid Brodoc.

Juventus Fălciu și ACS Moara Domnească se vor infrunta într-un meci cu implicații serioase pentru salvarea de la retrogradare. Prima are momentan doar un punct, în timp ce lanterna roșie niciunul.

CSM FC Vaslui e lider în Liga a IV-a, cu 16 puncte. Pe doi se clasează Atletic Club Bârlad, cu 15 puncte. Podiumul e completat de AS Hușana Huși, cu 13 puncte. Urmează trei echipe cu câte 12 puncte: FC Vulturești, Flacăra Muntenii de Sus, respectiv Racova Pușcași. Pe ultimele două locuri de play-off se clasează FC Rapid Brodoc și FC 2007 Gârceni, cu câte 7 puncte. Aceeași zestre o are și Vitis Șuletea, care a rămas sub linie, în ciuda victoriei de senzație cu fostul lider al campionatului. Sporting Bârlad este pe 10, cu două puncte. Urmează Juventus Fălciu, cu 1 punct și ACS Moara Domnească, cu 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: