Google+
Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni U18 au derby în Campionatul Național

Rugbyștii bârlădeni U18 au derby în Campionatul Național

Meci greu pentru rugbyștii Under 18 de la CSS Bârlad, care vor da piept cu CT Dinicu Golescu, ocupanta locului trei în Campionatul Național. Bârlădenii s-au descurcat și ei foarte bine până acum, fiind lideri, grație victoriei înregistrate în prima etapă, scor 75 – 3 cu CS Dinamo.

Rămâne de văzut cum se vor descurca aceștia n fața unui adversar care emite pretenții, dacă vor reuși să lege două victorii consecutive, caz în care ar putea să se distanțeze în fruntea clasamentului. Altfel, în cazul unei înfrângeri, bârlădenii vor pica probabil pe trei, pentru că e greu de crezut că ocupanta locului doi, CS Cleopatra, se va împiedica de lanterna roșie CS Dinamo.

Momentan primele trei clasate din Divizia Națională de Juniori U18 au același număr de puncte. Diferența o face esaveraj, bârlădenii având +72, în timp ce CS Cleopatra are +55 și CT Dinicu Golescu doar +24.

În partea de jos a clasamentului sunt trei echipe cu 0 puncte, tot esaverajul făcând departajarea. CS Metrorex stă cel mai bine, urmată de LPS Focșani și CS Dinamo. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: