Home / Justitie / Băiat de 10 ani din Bârlad, transportat la Iași, după ce a traversat strada, pe bicicletă, prin loc nepermis

Băiat de 10 ani din Bârlad, transportat la Iași, după ce a traversat strada, pe bicicletă, prin loc nepermis

Un băiat în vârstă de 10 ani, din Bârlad, a fost transportat la Iași, după ce a a fost accidentat de o șoferiță în vârstă de 39 de ani. Băiatul, care mergea pe bicicletă pe Bulevardul Primăverii, a traversat strada prin loc nepermis, fără a ține cont de traficul rutier intens. Conducătoarea auto nu a putut evita impactul și l-a lovit în plin pe băiețel, care a ajuns la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad cu fractură deschisă la un membru inferior.

„În urma impactului, băiatul în vârstă de 10 ani, a suferit multiple traumatisme minore dar și fractură deschisă la gambă. A fost transferat la Iași pentru a fi operat”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ.

”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat, pentru Est News, Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Vaslui. (Crina BUTA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Sectorul zootehnic din județul Vaslui este în pragul falimentului

de Dănuț CIOBANU Crescătorii de ...

Șanse de angajare mai mici și discriminare la locul de muncă pentru bolnavii de cancer din județul Vaslui

Pe lângă problemele medicale și ...

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

%d blogeri au apreciat: