Home / Justitie / Batalionul 202 din Huși a sărbătorit 68 de ani de existență

Batalionul 202 din Huși a sărbătorit 68 de ani de existență

Batalionul 202 Apărare Chimică, Biologică, Radiologică și Nucleară (CBRN) “Gen. Gheorghe Teleman” din municipiul Huși a sărbătorit, vineri, aniversarea a 68 de ani de existență, în prezența autorităților locale și județene, cu acest prilej fiind organizată pentru public o expoziție de tehnică și armament.

“Vă felicit, vă urez tuturor sănătate și vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți. Sunteți un real sprijin pentru locuitorii județului și acest lucru se vede cu ocazia situațiilor de urgență la care interveniți”, a spus Mircea Gologan, subprefectul județului Vaslui.

La eveniment a participat și episcopul Hușilor, Ignatie, care a oficiat o slujbă religioasă.

“Doresc cadrelor militare și fiecăruia dintre noi să ne lăsăm călăuziți de tot ceea ce înseamnă conștiința lucrului bine făcut. Dacă reușim acest lucru atunci, evident, va decurge din această conștiință asumarea principiilor care ne pun în valoare”, a transmis episcopul Hușilor.

La sărbătoare au participat foste și actuale cadre ale unității militare, dar și elevi de la liceele din oraș, care au vizionat expoziția de tehnică și armament organizată în curtea batalionului cu prilejul acestui eveniment. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un ...

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: