Google+
Home » Justitie » Bătrân de 69 de ani, arestat preventiv după ce a violat o fată de 14 ani

Bătrân de 69 de ani, arestat preventiv după ce a violat o fată de 14 ani

Magistrații de la Judecătoria Vaslui au dispus, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat de 69 de ani, acuzat de viol în formă continuată, după ce ar fi abuzat o fată în vârstă de 14 ani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, fata ar fi plecat din Vaslui pe jos, fără să-și anunțe familia, până la o mătușă care locuiește în Bârlad. După ce a străbătut aproximativ 15 kilometri, a fost abordată de bărbatul de 69 de ani, care i-a spus că este periculos ceea ce face și care, profitând de naivitatea ei, i-a propus să-l însoțească la domiciliul său, unde să stea pe timp de noapte. Bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora pe tot parcursul nopții, cea care a sesizat faptele fiind mătușa fetei.

“În cauză se efectuează cercetări, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol sub formă continuată, prevăzută de art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a admis solicitarea. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: