Home / Justitie / Bătrân de 69 de ani, arestat preventiv după ce a violat o fată de 14 ani

Bătrân de 69 de ani, arestat preventiv după ce a violat o fată de 14 ani

Magistrații de la Judecătoria Vaslui au dispus, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat de 69 de ani, acuzat de viol în formă continuată, după ce ar fi abuzat o fată în vârstă de 14 ani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, fata ar fi plecat din Vaslui pe jos, fără să-și anunțe familia, până la o mătușă care locuiește în Bârlad. După ce a străbătut aproximativ 15 kilometri, a fost abordată de bărbatul de 69 de ani, care i-a spus că este periculos ceea ce face și care, profitând de naivitatea ei, i-a propus să-l însoțească la domiciliul său, unde să stea pe timp de noapte. Bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora pe tot parcursul nopții, cea care a sesizat faptele fiind mătușa fetei.

“În cauză se efectuează cercetări, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol sub formă continuată, prevăzută de art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a admis solicitarea. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: