Home / Invatamant / Târg de toamnă organizat, în premieră, de copii la Grădinița nr. 3 Vaslui

Târg de toamnă organizat, în premieră, de copii la Grădinița nr. 3 Vaslui

Un târg de toamnă, cu produse specifice sezonului dar și cu creații ale copiilor ajutați de părinți, a fost organizat, în premieră, de Grădinița cu program prelungit nr. 3 Vaslui, în curtea instituției de învățământ. Micuții au avut ocazia să-și vândă produsele, dar să și cumpere, în același timp, de la colegi ceea ce i-a încântat cel mai mult.

Copiii unei grădinițe din Vaslui învață de mici să fie antreprenori. Cu produse făcute de mânuțele lor, ori cu fructe și legume specifice sezonului, zeci de preșcolari de la mai multe grupe ale Grădiniței cu program prelungit nr. 3 Vaslui au participat la un târg organizat de conducerea unității în curtea insituției de învățământ. Cu sprijinul educatoarelor și, în unele situații, cel al părinților, micuții și-au putut vinde produsele originale, cum ar fi cățeluși din conopidă, păpușe făcute din măr, plăcinte, mere caramelizate sau brioșe. Cu bănuții câștigați, și-au putut cumpăra alte produse de la colegii lor.

Aceasta este o primă ediție a târgului de toamnă, realizat cu sprijinul părinților, cărora le mulțumim pentru implicare. Activitatea face parte din cadrul proiectului interjudețean ”Pușculița fermecată””, ne-a declarat directorul Grădiniței nr. 3 Vaslui, Cristina Lefter.

Conducerea unității de învățământ susține că va permanentiza astfel de activități la nivelul grădiniței, având în vedere succesul primului târg de toamnă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: