Home / Social / Ambulanța, pompierii și jandarmii, puși pe jar de o bătrânică somnoroasă

Ambulanța, pompierii și jandarmii, puși pe jar de o bătrânică somnoroasă

O femeie în vârstă de 80 de ani, bolnavă la pat, din Bârlad, a pus aseară în jurul orei 19:00, ambulanța, pompierii și jandarmeria pe jar. Îngrijitoarea bătrânei a sunat-o în decursul zilei pentru a vedea cum se simte, dar aceasta nu a răspuns la telefon. Îngrijorată, aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților. Femeia s-a gândit că bolnava și-a dat duhul și a rămas încuiată pe dinăuntru.

În așteptarea salvatorilor, zeci de vecini s-au adunat în zona Stadion, pe strada Siret, la blocul D4, acolo unde locuiește bătrâna, speriați de vestea pe care au auzit-o. Toată lumea aștepta cu inima în gât ca pompierii să urce cu scara la etajul trei pentru a sparge geamul bătrânei. Intre timp, însă, trezită din somn de agitația și zgomotul din fața blocului, bătrânica s-a ridicat din pat și le-a deschis ușa jandarmilor. Bonus, s-a ales cu un consult din partea ambulanțierilor care nu au plecat până nu s-au asigurat că femeia este bine. (Crina BUTA)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: