Google+
Home » Social » La pas, prin Vaslui – Cine dorește să se ușureze în sânul naturii, printre frunzele ruginii, are toate condițiile

La pas, prin Vaslui – Cine dorește să se ușureze în sânul naturii, printre frunzele ruginii, are toate condițiile

Un vas de toaletă și un capac de WC au fost aruncate în drum, langă o alee din apropierea pieții centrale din Vaslui, de către un cetățean certat cu legea… bunului simț. Bucuros, probabil, că poate să se ușureze într-un WC nou, vasluianul nu a mai ajuns cu vechile obiecte sanitare pe care le-a schimbat la un tomberonul de gunoi, așa cum ar fi fost normal.

Nesimțirea unor concetățeni se pare că nu are limite. Dovadă sunt imaginile dezolante surprinse de fotoreporterul Est News în zona centrală a municipiului Vaslui, cu un vas de toaletă și un capac de WC pe care un locatar de la blocul din preajmă și le-a schimbat. Mai mult decât atât, și resturile de cartoane și țevi puteau fi observate printre frunzele ruginii ale toamnei. Pe lângă orășeanul adus de la țară de regimul comunist și care nici după zeci de ani nu s-a civilizat nu este de înțeles nici atitudinea administratorului de bloc care nu a luat măsurile necesare ca acele mizerii să dispară cât mai repede. De asemenea, ne întrebăm unde o fi fost și polițistul local responsabil de zonă pentru a face investigația de rigoare și a sancționa pe vasluianul certat cu legea bunului simț. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: