Home / Sport / Suspansul continuă în Liga a IV-a după alte rezultate șocante

Suspansul continuă în Liga a IV-a după alte rezultate șocante

Deși AS Hușana Huși avea teoretic cea mai grea misiune dintre echipele de pe podium, a fost singura care a obținut toate cele trei puncte în etapa a șaptea a Ligii a IV-a de fotbal. A învins-o cu 2 – 1 pe FC Vulturești, rezultat care i-a prilejuit urcarea pe locul doi. CSMS FC Vaslui s-a împiedicat de Vitis Șuletea, scor 0 – 0, în timp ce Atletic Club Bârlad a cedat în deplasarea de la FC Gârceni, scor 2 – 1.

Hușana Huși a obținut o victorie meritată și muncită. Deloc facilă, partida contra celor de la FC Vulturești, revelația actualei ediții de campionat, s-a arătat încă de la început aprig disputată și plină de ocazii de a înscrie. Gazdele au condus ostilitățile, impunându-și jocul și deschizând scorul încă din prima repriză, prin Andrei Piticari, dar, pe fondul unei ușoare relaxări și inexactități hușenii s-au văzut rapid egalați până la sfârșitul primei reprize. Pauza a fost de bun augur pentru Hușana, care remarcând o linie de apărare a adversarului destul de lentă, a încercat aglomerarea zonei centrale și deschiderea jocului pe extreme. Rezultatul a fost punerea în dificultate a jucătorilor din Vulturești și crearea de numeroase ocazii de gol. Și tot atât de multe ratări. Imboldul suporterilor i-a purtat într-un final pe brațe pe hușeni spre marcarea golului decisiv. Astfel, Hușana a reușit în urma unui corner refacerea diferenței de scor. 2 – 1, prin Sergiu Ruja. Finalul a gasit-o în atac, fără a mai concretiza vreuna din celelalte ocazii.

Liderul Ligii 4, FC Vaslui, a remizat, pe teren propriu, scor 0 – 0, cu Vitis Șuletea, care nu a venit în vizitã la Vaslui. A fãcut un joc defensiv perfect, iar pe contraatac a fost foarte periculoasã, având douã ocazii uriașe. O nouã surprizã produsă de șuleteni, care învinseseră anterior Hușana Huși cu 1 – 0. Trupa lui Gigel Ghenghea a reusit sã plece neînvinsã de pe terenul liderului, FC Vaslui, deși galben-verzii și-au dominat teritorial adversarul. Aceștia și-au creat numeroase ocazii de gol, dar n-au reusit sã-l învingã pe bravul Bernevic.

Atletic Club Bârlad a pierdut surprinzător în deplasare la FC 2007 Gârceni, scor 2 – 1. Bârlădenii au cedat inițiativa, deși la pauză conduceau ostilitățile, având avantaj de un gol pe tabelă.

Lupta la titlu se anunță aprigă, după celelalte rezultate înregistrate. Flacăra Muntenii de Sus a învins pe Sporting Bârlad cu 4 -1 și Racova Pușcași a dispus de FC Rapid Brodoc cu 2 – 1, acestea intrând astfel în lupta pentru un loc pe podium. În urma rezultatelor înregistrate liderul e la doar două puncte distanță de ocupanta locului cinci.

În celălalt meci înregistrat în Liga a IV-a Moara Domnească a reușit să obțină primele puncte, învingând în deplasare la Juventus Fălciu, scor 2 – 4 (0 – 2).

CSM FC Vaslui e lider în Liga a IV-a, cu 17 puncte. Pe doi se clasează AS Hușana Huși, cu 16 puncte. Podiumul e completat de Atletic Club Bârlad, cu 15 puncte. Urmează alte două echipe cu același număr de puncte ca bârlădenii: Flacăra Muntenii de Sus și Racova Pușcași. FC Vulturești e pe șase, cu 12 puncte. FC 2007 Gârceni ocupă locul șapte, cu 10 puncte. Urmează Vitis Șuletea cu 8 puncte și FC Rapid Brodoc, cu trei puncte. În subsolul clasamentului sunt ACS Moara Domnească, cu 3 puncte, Sporting Bârlad cu 2 puncte și Juventus Fălciu, cu 1 punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: