Home / Sport / Suspansul continuă în Liga a IV-a după alte rezultate șocante

Suspansul continuă în Liga a IV-a după alte rezultate șocante

Deși AS Hușana Huși avea teoretic cea mai grea misiune dintre echipele de pe podium, a fost singura care a obținut toate cele trei puncte în etapa a șaptea a Ligii a IV-a de fotbal. A învins-o cu 2 – 1 pe FC Vulturești, rezultat care i-a prilejuit urcarea pe locul doi. CSMS FC Vaslui s-a împiedicat de Vitis Șuletea, scor 0 – 0, în timp ce Atletic Club Bârlad a cedat în deplasarea de la FC Gârceni, scor 2 – 1.

Hușana Huși a obținut o victorie meritată și muncită. Deloc facilă, partida contra celor de la FC Vulturești, revelația actualei ediții de campionat, s-a arătat încă de la început aprig disputată și plină de ocazii de a înscrie. Gazdele au condus ostilitățile, impunându-și jocul și deschizând scorul încă din prima repriză, prin Andrei Piticari, dar, pe fondul unei ușoare relaxări și inexactități hușenii s-au văzut rapid egalați până la sfârșitul primei reprize. Pauza a fost de bun augur pentru Hușana, care remarcând o linie de apărare a adversarului destul de lentă, a încercat aglomerarea zonei centrale și deschiderea jocului pe extreme. Rezultatul a fost punerea în dificultate a jucătorilor din Vulturești și crearea de numeroase ocazii de gol. Și tot atât de multe ratări. Imboldul suporterilor i-a purtat într-un final pe brațe pe hușeni spre marcarea golului decisiv. Astfel, Hușana a reușit în urma unui corner refacerea diferenței de scor. 2 – 1, prin Sergiu Ruja. Finalul a gasit-o în atac, fără a mai concretiza vreuna din celelalte ocazii.

Liderul Ligii 4, FC Vaslui, a remizat, pe teren propriu, scor 0 – 0, cu Vitis Șuletea, care nu a venit în vizitã la Vaslui. A fãcut un joc defensiv perfect, iar pe contraatac a fost foarte periculoasã, având douã ocazii uriașe. O nouã surprizã produsă de șuleteni, care învinseseră anterior Hușana Huși cu 1 – 0. Trupa lui Gigel Ghenghea a reusit sã plece neînvinsã de pe terenul liderului, FC Vaslui, deși galben-verzii și-au dominat teritorial adversarul. Aceștia și-au creat numeroase ocazii de gol, dar n-au reusit sã-l învingã pe bravul Bernevic.

Atletic Club Bârlad a pierdut surprinzător în deplasare la FC 2007 Gârceni, scor 2 – 1. Bârlădenii au cedat inițiativa, deși la pauză conduceau ostilitățile, având avantaj de un gol pe tabelă.

Lupta la titlu se anunță aprigă, după celelalte rezultate înregistrate. Flacăra Muntenii de Sus a învins pe Sporting Bârlad cu 4 -1 și Racova Pușcași a dispus de FC Rapid Brodoc cu 2 – 1, acestea intrând astfel în lupta pentru un loc pe podium. În urma rezultatelor înregistrate liderul e la doar două puncte distanță de ocupanta locului cinci.

În celălalt meci înregistrat în Liga a IV-a Moara Domnească a reușit să obțină primele puncte, învingând în deplasare la Juventus Fălciu, scor 2 – 4 (0 – 2).

CSM FC Vaslui e lider în Liga a IV-a, cu 17 puncte. Pe doi se clasează AS Hușana Huși, cu 16 puncte. Podiumul e completat de Atletic Club Bârlad, cu 15 puncte. Urmează alte două echipe cu același număr de puncte ca bârlădenii: Flacăra Muntenii de Sus și Racova Pușcași. FC Vulturești e pe șase, cu 12 puncte. FC 2007 Gârceni ocupă locul șapte, cu 10 puncte. Urmează Vitis Șuletea cu 8 puncte și FC Rapid Brodoc, cu trei puncte. În subsolul clasamentului sunt ACS Moara Domnească, cu 3 puncte, Sporting Bârlad cu 2 puncte și Juventus Fălciu, cu 1 punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: