Home / Administratie / Bătaia de joc a taximetriștilor bărlădeni la adresa clienților ia amploare. Primăria stă, în continuare, cu mâinile în sân și refuză să ia măsuri

Bătaia de joc a taximetriștilor bărlădeni la adresa clienților ia amploare. Primăria stă, în continuare, cu mâinile în sân și refuză să ia măsuri

de Mihaela NICULESCU

La Bârlad indolența taximetriștilor continuă. O femeie de 50 de ani a crezut că este victima unei farse, după ce șoferul unui taxi în care s-a urcat i-a spus că nu o poate duce la destinația indicată, pentru că drumurile în Podeni sunt proaste.

„Veneam de la piață și voiam să ajung pe strada Elena Doamna din cartierul Podeni cât mai repede. Am apelat la un taximetrist care se afla cu mașina în parcarea de taxiuri de lângă bibliotecă. M-am urcat în taximetru și după ce i-am spus la ce adresă să mă ducă, acesta mi-a răspuns că nu îmi poate onora comanda, pentru că nu vrea să își strice mașina pe străzile proaste din Podeni. Așa ceva nu am mai pățit, să iau taxiul dintr-o stație și să nu vrea să mă ducă, mi s-a întâmplat să nu vină nicio mașină în Podeni când am solicitat-o prin dispecerat”, ne-a declarat Elena Olaru, bârlădeanca refuzată de taximetrist.

Femeia a apelat la un alt taximetrist, a cărui mașină se afla în spatele celei în care urcase inițial, acesta fiind de acord să facă cursa. Pentru că era destul de nervoasă, femeia nu a reținut numărul taxiului, dar a aflat de la șoferul care a dus-o la adresa indicată că taximetristul care a refuzat-o este un om dificil și că e particular, persoană fizică și nu este angajatul vreunei firme din cele cunoscute. Deși fenomenul deranjant, scăpat din vedere de Primăria Bârlad, persistă de cel puțin doi ani, reprezentanții autorităților locale declară că niciun bârlădean nu a făcut până acum sesizări scrise, ci doar verbale. Bârlădeanca refuzată categoric de taximetristul cu mofturi va sparge gheața. Și cum cu o floare nu se face primăvară, este nevoie ca ei să i se alăture sutele de bârlădeni care sunt umiliți de taximetriști, fie că este noapte, fie că este weekend, fie că drumurile în anumite cartiere sunt proaste sau pur și simplu pentru că nu au chef.

În ultima conferință de presă organizată de primarul Boroș, duminică dimineață, acesta a declarat că Primăria împreună cu Poliția nu pot lua măsuri de sancționare a taximetriștilor problemă, pentru că nu au nicio sesizare scrisă în baza căreia să înceapă acest demers. Așteptăm bârlădenii să ia poziție vizavi de această situație și apoi să vedem în cât timp Primăria reușește să rezolve problema transportului public în regim de taxi și câte licențe vor fi suspendate după efectuarea verificărilor în trafic.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Toți salariații Casei de Cultură a Sindicatelor Vaslui au intrat în șomaj tehnic

de Dănuț CIOBANU  Casa de Cultură a Sindicatelor ”Constantin ...

Facilități la plata dobânzilor la creditele ipotecare ale persoanelor fizice afectate de pandemia COVID-19

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici ...

CJ Vaslui continuă sprijinirea raioanelor de peste Prut. Spitalul din Anenii Noi va fi dotat cu un generator electric

de Dănuț CIOBANU  În ședința ordinară care va avea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: