Google+
Home » Sport » Duminică a avut loc a doua etapă din “Handbalul în școlile de la sate Vaslui”

Duminică a avut loc a doua etapă din “Handbalul în școlile de la sate Vaslui”

Sala de sport a Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni a găzduit duminică a doua etapă a proiectului “Handbalul în școlile de la sate Vaslui 2018 – Ediție aniversară: Centenarul Marii Uniri”. Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui. Din păcate prezența a fost destul de redusă și sperăm ca pe viitor acest lucru să se schimbe.

La acestă acțiune au participat echipe de la Liceul Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni (pregătite de profesor Ionel Rugină), Școala Gimnazială „Ion Artene” Găgești (profesor coordonator Larisa Mihal), Școala gimnazială „Anastasie Fătu Berezeni” (antrenor Veronica Podoleanu), Liceul Tehnologic „Dimitrie Cantemir Fălciu” (profesor Marius Butunoi) și Școala Gimnazială nr. 1 Mălușteni (profesor Viorel Alin Popa).

La această competiție au participat patru echipe de băieți și trei echipe de fete, însumând 76 elevi ai claselor V – VIII, născuți 2004 și mai tineri. Pentru etapa finală din 8 – 9 decembrie, care se va desfășura la Vaslui, au fost selecționați de către profesorii de la LPS Vaslui șapte băieți și două fete.

“Mulțumim pentru colaborare conducerii Liceului Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni, director prof. Lucica Cojocaru, dar și colegilor noștri care au colaborat la această acțiune”, a declarat pentru Est News  profesorul Liviu Gugleș, președintele Asociației Județene de Handbal Vaslui.
Etapa următoare a proiectului “Handbalul în școlile de la sate Vaslui 2018” se va desfășura la Bârlad. Sâmbătă, 27 octombrie vor concura băieții, iar a doua zi fetele. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: