Home / Social / Jurnaliștii bârlădeni s-au întrecut în mânuirea armei, la Cupa Presei la Tir

Jurnaliștii bârlădeni s-au întrecut în mânuirea armei, la Cupa Presei la Tir

Ieri, jurnaliștii bârlădeni, dar și o parte din angajații Primăriei Bârlad, au avut ocazia să-și pună la încercare abilitățile în mânuirea armei, la a VI-a ediție a Cupei Presei la Tir. Competiția se adresează, în primul rând, ziariștilor din Bârlad și este organizată de garnizoana militară din localitate.

Competiția a fost organizată perfect, concurenții fiind instruiți în prealabil atât cu regulile competiției cât și cu poziționarea armei (AKM 47), fiecare concurent fiind însoțit de un militar.

La feminin, prima pe podium s-a clasat Gina Gheorghiu, fotograf la Primăria Bârlad. Pe locul doi s-a clasat Simona Mihăilă, redactor-șef al cotidianului județean Est News, iar locul trei a fost ocupat de Cezara Mironică, de la Vremea Nouă.

La masculin, locul unu a fost câștigat de Adrian Arnăutu, referent în cadrul Biroului de presă al Primăriei Bârlad. Pe locul doi s-a clasat George Proca, redactor sportiv la Est News, iar pe locul al treilea, Gabriel Săndulescu, owner al site-ului Cony TV.

Toți participanții la competiție vor primi diplome și cupe la Cercul Militar din Bârlad, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei Române, când,conform tradiției sunt premiați, începând cu ora 11.00, toți reprezentanții Garnizoanei Bârlad care au câștigat concursurile sportive organizate cu prilejul acestui eveniment.  (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: