Home / Social / Copii de grădiniță, duși la școală pentru a se obișnui de mici cu cartea

Copii de grădiniță, duși la școală pentru a se obișnui de mici cu cartea

Preșcolarii Grădiniței nr. 3 Vaslui au avut ocazia de a se familiariza cu ceea ce-i așteaptă pe viitor după ce vor finaliza cursurile învățământului preșcolar. Pe lângă interacționările cu elevii din clasele primare, copiii au vizitat clasele, laboratoarele, biblioteca și sala de sport a Școlii Generale nr. 5 ”Ștefan cel Mare” Vaslui.

Bucurie mare, peste măsură, pentru zeci de preșcolari ai Grădinței cu Program Prelungit nr. 3 Vaslui. Încolonați de către educatoare, micuții au avut ocazia de a se întâlnit, în cadrul săptămânii ”Școala altfel”, cu elevi din ciclul primar, care le-au împărtășit din experinețele lor de cursanți.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului educațional județean ,,Pas cu pas în drum spre școală ”. Preșcolarii grupelor mari au petrecut o zi deosebită cu elevii claselor a IV-a de la Școala Gimnazială ,, Ștefan cel Mare” Vaslui cu scopul de a se familiariza cu mediul școlar”, ne-a declarat educatoarea Mihaela Munteanu.

Pe timpul vizitei, preșcolarii au fost întâmpinați de școlari, împreună cu care au vizitat clasele, laboratoarele, biblioteca și sala de sport a școlii. În amfiteatrul unității de învățământ, micuților de grădiniță li s-a pregătit o surpriză deosebită, fiindu-le prezentat un spectacol de păpuși de către elevi. Drept recunoștință, preșcolarii au oferit gazdelor semne de carte lucrate manual de către ei în incinta grădiniței. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: