Google+
Home » Social » Copii de grădiniță, duși la școală pentru a se obișnui de mici cu cartea

Copii de grădiniță, duși la școală pentru a se obișnui de mici cu cartea

Preșcolarii Grădiniței nr. 3 Vaslui au avut ocazia de a se familiariza cu ceea ce-i așteaptă pe viitor după ce vor finaliza cursurile învățământului preșcolar. Pe lângă interacționările cu elevii din clasele primare, copiii au vizitat clasele, laboratoarele, biblioteca și sala de sport a Școlii Generale nr. 5 ”Ștefan cel Mare” Vaslui.

Bucurie mare, peste măsură, pentru zeci de preșcolari ai Grădinței cu Program Prelungit nr. 3 Vaslui. Încolonați de către educatoare, micuții au avut ocazia de a se întâlnit, în cadrul săptămânii ”Școala altfel”, cu elevi din ciclul primar, care le-au împărtășit din experinețele lor de cursanți.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului educațional județean ,,Pas cu pas în drum spre școală ”. Preșcolarii grupelor mari au petrecut o zi deosebită cu elevii claselor a IV-a de la Școala Gimnazială ,, Ștefan cel Mare” Vaslui cu scopul de a se familiariza cu mediul școlar”, ne-a declarat educatoarea Mihaela Munteanu.

Pe timpul vizitei, preșcolarii au fost întâmpinați de școlari, împreună cu care au vizitat clasele, laboratoarele, biblioteca și sala de sport a școlii. În amfiteatrul unității de învățământ, micuților de grădiniță li s-a pregătit o surpriză deosebită, fiindu-le prezentat un spectacol de păpuși de către elevi. Drept recunoștință, preșcolarii au oferit gazdelor semne de carte lucrate manual de către ei în incinta grădiniței. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: