Google+
Home » Justitie » Șofer fără permis, ținut 24 de ore în beciul poliției după ce a băgat un copil în spital și apoi a fugit de la locul accidentului

Șofer fără permis, ținut 24 de ore în beciul poliției după ce a băgat un copil în spital și apoi a fugit de la locul accidentului

Un copil de opt ani, din localitatea Gîrceni, a ajuns la spital cu policontuzii după ce a fost rănit de o mașină condusă de un șofer de 26 de ani care, ulterior, a fugit de la locul accidentului. Reținut inițial de polițiști pentru 24 de ore, tânărul, care nici măcar nu avea permis de conducere, a primit măsura controlului judiciar pentru o lună de zile din partea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Teribilismul la volan face în continuare victime în județ. De această dată este vorba de un tânăr de 26 de ani, din Gîrceni care, deși nu deținea permis de conducere, a decis să se urce la volanul unei mașini și să conducă pe un drum public din comună. Numai că, din cauza lipsei experienței în conducere, a pierdut controlul asupra direcției mașinii și a intrat în gardul împrejmuitor al unei fântâni din sat.

”În urma impactului, un copil de opt ani, care se afla în zona fântânii, a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul evenimentului fără a anunța organele de poliție”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut de către polițiști pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă. Prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, șoferul amator a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: