Home / Justitie / Vasluian cercetat de polițiștii din Vrancea pentru agresiune sexuală și tâlhărire a unei eleve de 15 ani

Vasluian cercetat de polițiștii din Vrancea pentru agresiune sexuală și tâlhărire a unei eleve de 15 ani

Un bărbat de 39 de ani din Vaslui a fost reținut, joi, de polițiștii din Panciu, după ce acesta a agresat sexual și tâlhărit o elevă de 15 ani din localitate, care se întorcea de la școală, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

“La data de 23 octombrie, în jurul orei 13,00, polițiștii din Panciu au fost sesizați prin 112 cu privire la existența unui act de violență asupra unei minore. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că o elevă în vârstă de 15 ani, care se deplasa se deplasa pe jos de la școală înspre casă, a fost urmărită, acostată și agresată de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

Potrivit poliției, bărbatul ar fi urmărit-o pe elevă în timp ce se întorcea de la școală, ar fi acostat-o și ar fi încercat să-i ia telefonul mobil, pe care însă a fost nevoit să-l înapoieze, după ce în sprijinul tinerei au intervenit mai multe persoane de pe stradă.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul reținut este și suspectul principal în cazul mai multor infracțiuni de furt din locuință, care au avut loc în luna octombrie, pe raza localității Panciu.

“Acesta este suspectul principal și în cazul unor infracțiuni de furt din locuințe. Până în prezent au fost recuperate mai multe bunuri, care reprezintă 60% din valoarea pagubei. Față de bărbatul în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine (vineri – n.r.) acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu cu propunere de arestare preventivă”, a transmis poliția. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: