Home / Justitie / Ambulanță care transporta un adolescent cu un deget amputat, implicată într-un accident în Muntenii de Jos

Ambulanță care transporta un adolescent cu un deget amputat, implicată într-un accident în Muntenii de Jos

O ambulanță care transporta un adolescent de 16 ani din Popeni la un spital din Iași a fost implicată într-un accident la ieșirea din Muntenii de Jos spre Vaslui, după ce a intrat într-o mașină a cărui șofer, se pare, nu a reacționat la semnalele acustice și luminoase ale autosanitarei. Pacientul a fost preluat de o altă ambulanță, fără ca acesta să sufere alte leziuni, la fel ca și ambulanțierul și asistenta aflate în autospecială.

Un nou accident petrecut între Muntenii de Jos și municipiul Vaslui, de această dată fiind vorba chiar de o ambulanță aflată în misiune și cu care se făcea un transfer interclinic a unui adolescent de 16 ani, din Popeni, cu amputație de deget, de la Spitalul de Urgență Bârlad spre o unitate sanitară din Iași. Din primele cercetări desfășurate de către polițiști, șoferul autosanitarei a intrat cu mașina de serviciu într-o mașină aflată în fața sa și a cărui conducător auto, un bărbat de 41 de ani, se pare că semnalizase stânga cu intenția de a ieși de pe șosea.

Ambulanțierul circula cu aproximativ 110 km/oră și avea pornite atât semnalele acustice cât și cele luminoase. Din cele constatate la fața locului, șoferul autosanitarei nu a lovit mașina aflată direct în fața sa, ci un alt autoturism care nu a reacționat la semnalele ambulanței”, ne-a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

În urma accidentului, nici una din persoanele aflată în ambulanță, respectiv pacientul de 16 ani, asistenta și ambulanțierul, nu a suferit leziuni, la fel ca și șoferul de 41 de ani a mașinii lovită de autosanitară. Adolescentul cu degetul amputat a fost preluat de o altă ambulanță și transportat la spitalul din Iași unde fusese programat să ajungă. Polițiștii de la Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cine anume se face vinovat de producerea accidentului. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJAS Vaslui a modificat contractele cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale

Casa Județeană de Asigurari de ...

Bărbatul care a scăpat cu viață după ce a fost trăsnit, transferat la București

Pacientul de 40 de ani ...

Pistol cu gaze și muniție găsite de polițiști la domiciliul unui vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: