Google+
Home » Sport » Bârladul găzduiește în acest weekend a treia etapă a proiectului “Handbalul în școlile de la sate Vaslui”

Bârladul găzduiește în acest weekend a treia etapă a proiectului “Handbalul în școlile de la sate Vaslui”

Bârladul găzduiește în acest weekend a treia etapă a proiectului “Handbalul în școlile de la sate Vaslui”.

Proiectul “Handbalul în școlile de la sate Vaslui” poposește sâmbătă și duminică la Bârlad, unde va avea loc a treia etapă a acestuia. Se anunță a fi cea mai disputată din acest an, cu 10 echipe înscrise la băieți și 12 la fete. Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui. Până acum au mai avut loc au mai avut loc astfel de acțiuni în 2018 la Huși și Murgeni.

La Bârlad jocurile vor avea loc în paralel la Școala Generală George Tutoveanu și Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”, în intervalul orar 09.00 – 15.00. Sâmbătă vor juca băieții, iar fetele se vor înfrunta duminică.

Ca și în ceilalți ani ne așteptăm la o participare foarte numeroasă și sperăm ca profesorii să coopteze în echipele lor mulți copii cu aptitudini deosebite pentru handbal. Mulțumim celor implicați în acest proiect și sperăm la o colaborare la fel de bună și pe viitor”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș, președintele Asociației Județene de Handbal Vaslui.

Pentru buna desfășurare a competiției organizatorii au avut parte de sprijinul directorului Paula Dascălu și a profesorului Adrian Todireasa de la Școala Generală nr. 11, respectiv directorului Irina Chiriac și a profesorului Costel Curelaru de la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”. Un aport important îl va avea și profesorul Jora Bogdan, din partea Cercului Pedagogic Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: