Google+
Home » Justitie » Femeia din Bârlad care s-a aruncat în fața trenului, în comă indusă

Femeia din Bârlad care s-a aruncat în fața trenului, în comă indusă

Amețită de aburii alcoolului, după o scurtă ceartă cu concubinul cu care se cinstise în Gara Bârlad, o femeie de 39 de ani din cartierul bârlădean Podeni, s-a aruncat în fața trenului Regio 6404 Iași – Bârlad.

Din fericire, tentativa de suicid a eșuat. Femeia a scăpat cu viață, fiind găsită conștientă de echipajul de la Ambulanță.

„Joi, 25 octombrie, după ora 13.30, a fost adusă cu Ambulanța la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) o femeie de 39 de ani cu domiciliul în Bârlad, victimă a unui accident feroviar. Aceasta prezenta politraumatisme, cu secțiune de gambă dreaptă, fractură de humerus stâng, traumatism forte la coloana cervicală și șoc post-traumatic. Femeia era conștientă, dar medicii au sedat-o, iar acum se află în comă indusă și urmează să fie supusă mai multor investigații.”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Elena Beldiman”.

Se pare că certurile, pe fondul de consumului de alcool, sunt ceva obișnuit pentru victima acestui accident feroviar, aceasta prezentându-se de mai multe ori cu traumatisme post-agresiune la CPU din cadrul spitalului bârlădean.

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 13.38, la puțin timp după ce trenul Regio 6404 Iași-Bârlad a ajuns în stație (ora de sosire 13.26). La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc acest eveniment deosebit”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Acest accident feroviar a avut loc la două săptămâni de când, tot în stația CFR Bârlad, un bărbat de 43 de ani din localitate a murit pe loc după ce s-a aruncat în fața trenului InterRegio 1663 București – Iași. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: