Home / Sport / Meci greu pentru rugbyștii bârlădeni în Divizia Națională de seniori, în fața liderului

Meci greu pentru rugbyștii bârlădeni în Divizia Națională de seniori, în fața liderului

Rugby Club (RC) Bârlad joacă sâmbătă derbyul Grupei Centru Sud din DNS, în fața primei clasate, CS Năvodari. Meciul va avea loc pe stadionul Rulmentul, începând cu ora 11.00.

Miza este prima poziție, ambele echipe având același număr de puncte, constănțenii beneficiind de avantajul esaverajului superior.

Vom încerca să îi învingem, pentru că și ei pot greși, nu sunt invincibili. Pentru asta va trebui să fim totuși în cea mai bună formă. Este o echipă foarte bună, cea mai bine cotată din campionat”, a declarat pentru Est News Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

CS Năvodari este lider în Grupa Centru Sud a DNS, cu 10 puncte. Aceeași zestre o are și RC Bârlad, care este pe locul doi. Bârlădenii au reușit să obțină maxim de puncte, cucerind de fiecare dată punctul bonus. Un fapt inedit îl reprezintă faptul că bârlădenii au marcat mai multe puncte, 87 față de 76. Rămâne de văzut cum se vor descurca în partida directă cu prima clasată, împotriva căreia s-au marcat totuși doar 8 puncte.

În faza următoare a competiției se califică primele trei echipe din cele două serii ale DNS. În acest moment echipele de pe locurile trei, patru din seria bârlădenilor au 0 puncte. Totuși RCM Galați are doar un meci disputat, față de trei ale RC Bârlad, în timp ce RC Grivița București are doar două meciuri disputate. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo

de Dănuț CIOBANU Sâmbătă, 15 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: