Google+
Home » Sport » Test de maturitate pentru CSM FC Vaslui, care ar putea pierde fotoliul de lider în Liga a IV-a

Test de maturitate pentru CSM FC Vaslui, care ar putea pierde fotoliul de lider în Liga a IV-a

CSM FC Vaslui a ținut cu dinții de primul loc etapa trecută, reușind și prin conjunctura celorlalte rezultate înregistrate să continue să fie deasupra tuturor în Liga a IV-a. Rămâne de văzut ce va face în fața unei echipe de calibru, FC Vulturești, care nu se va mulțumi doar să se apere.

Atacul galben – verzilor a măcinat în gol cu Vitis Șuletea, lucru care dacă se va repeta duminică va fi taxat cu siguranță de una din cele mai potente ofensive din campionat. FC Vulturești a marcat în șapte etape 21 de goluri, o medie de trei goluri pe meci.

FC Vulturești a învins-o la mare luptă pe Atletic Bârlad, scor 3 – 2, într-o perioadă în care bârlădenii păreau de neînvins. A făcut o figură frumoasă și etapa trecută, în fața AS Hușana Huși, altă echipă care a cochetat cu podiumul, ținând-o în șah până aproape de finalul partidei, recunoscându-se în cele din urmă cu greu învinsă, scor 1 – 2.

CSM FC Vaslui ar putea pica până pe patru în cazul unei înfrângeri. De celaltă parte FC Vulturești ar putea trage speranțe serioase la un loc pe podium în cazul unui succes.

Încă o partidă extrem de disputată se anunță cea dintre Atletic Bârlad și Racova Pușcași, ocupantele locurilor trei și cinci. AS Hușana Huși nu va avea nici ea parte de o misiune prea ușoară, fiind nevoită să o surclaseze pe FC Gârceni, aflată în reviriment de formă.

Flacăra Muntenii de Sus ar putea urca pe podium dacă o va învinge pe Rapid Brodoc. Juventus Fălciu va încerca să obțină prima victorie din acest sezon în fața celor de la Vitis Șuletea. Sporting Bârlad va încerca și ea să înceapă evadarea din subsolul clasamentului, cu obținerea celor trei puncte împotriva formației ACS Moara Domnească.

CSM FC Vaslui e lider în Liga a IV-a, cu 17 puncte. Pe doi se clasează AS Hușana Huși, cu 16 puncte. Podiumul e completat de Atletic Club Bârlad, cu 15 puncte. Urmează alte două echipe cu același număr de puncte ca bârlădenii: Flacăra Muntenii de Sus și Racova Pușcași. FC Vulturești e pe șase, cu 12 puncte. FC 2007 Gârceni ocupă locul șapte, cu 10 puncte. Urmează Vitis Șuletea cu 8 puncte și FC Rapid Brodoc, cu trei puncte. În subsolul clasamentului sunt ACS Moara Domnească, cu 3 puncte, Sporting Bârlad cu 2 puncte și Juventus Fălciu, cu 1 punct. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: