Google+
Home » Justitie » Traficant de motorină, depistat la controlul de frontieră

Traficant de motorină, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Vama Albița au depistat un bărbat cu dublă cetățenie, moldovenească și bulgară, care a încercat să introducă ilegal în țară 245 l de motorină.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a vrut să intre în țară miercuri, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes și o semiremorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în diferite locuri ale semiremorcii, într-un rezervor suplimentar artizanal și în rezervorul pentru aditivi, cantitatea totală de 245 litri motorină.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii întregii cantități de carburant descoperite, în valoare totală de 1.200 lei, sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, precum și indisponibilizarea automarfarului până la plata amenzii. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: