Google+
Home » Sport » Hușenii au revenit pe primul loc în Liga a IV-a

Hușenii au revenit pe primul loc în Liga a IV-a

AS Hușana a reușit încă o victorie importantă, scor 2 – 0, în deplasare la vicecampioana FC Gârceni și a arătat că înfrângerea suferită în fața celor de la Vitis Șuletea a fost un accident. Cu maxim de puncte în ultimele două etape în fața unor adversari incomozi și cu concursul pașilor greșiți făcuți de FC Vaslui și Atletic Bârlad, hușenii au recucerit fotoliul de lider. Pe bună dreptate, pentru că au cel mai bun atac din campionat, cu 23 de goluri marcate și cea mai bună apărare, cu doar trei goluri primite.

CSM FC Vaslui a pierdut prima poziție și a căzut până pe trei, datorită înfrângerii suferite în deplasare la FC Vulturești, scor 2 – 1. Galben – verzii au deschis scorul prin Alin Abuzătoaei și au reușit să își păstreze avantajul până la pauză. Repriza secundă a aparținut însă gazdelor, o echipă spectaculoasă care joacă totul pe cartea atacului, având 23 de goluri marcate în opt partide, la fel ca liderul. Grație victoriei obținute FC Vulturești a urcat pe patru.

Atletic Club Bârlad a părăsit podiumul și a picat pe cinci, datorită faptului că a suferit a doua înfrângere consecutivă în Liga a IV-a, scor 0 – 2 cu Racova Pușcași. Aflată la a patra victorie consecutivă în campionat, formația din Pușcași a urcat până pe doi.

FC Rapid Brodoc a obținut o victorie surprinzătoare în deplasare la campioana en-titre, Flacăra Muntenii de Sus, spre ușurarea echipelor angrenate în lupta pentru prima poziție. A fost 0 – 1, scor stabilit încă din prima repriză.

Vitis Șuletea confirmă forma bună prin care trece, după ce a reușit să smulgă patru puncte din dubla cu Hușana Huși și CSM FC Vaslui, obținând a treia victorie din acest sezon. După o primă repriză fără modificări pe tabelă, gazdele au fost mai inspirate în partea secundă reușind golul decisiv.

Un meci extrem de disputat a fost cel dintre AS Moara Domnească și Sporting Bârlad, în care s-au marcat nu mai puțin de cinci goluri. La pauză era 1 – 1, scor care nu ajuta nicio echipă în condițiile în care ambele sunt în subsolul clasamentului. Partea secundă a fost mult mai ofertantă pentru public, echipele practicând un joc mai deschis. În cele din urmă s-a impus Moara Domnească, scor 3 – 2.

AS Hușana Huși e lider în Liga a IV-a, cu 19 puncte. Pe doi se clasează Racova Pușcași, cu 18 puncte. Podiumul e completat de CSM FC Vaslui cu 17 puncte. Urmează trei echipe cu 15 puncte: FC Vulturești, Atletic Club Bârlad și Flacăra Muntenii de Sus și Racova Pușcași. Vitis Șuletea e pe șapte, cu 11 puncte. Urmează Rapid Brodoc și FC Gârceni, ambele cu 10 puncte. Locul 10 e ocupat de AS Moara Domnească, cu 6 puncte. Pe 11 este Sporting Bârlad, cu 2 puncte. Lanterna roșie Juventus Fălciu are 1 punct. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: