Home / Administratie / Unii se plimbă cu calul pe bulevard neintimidați, poliția locală se plimbă prin redacțiile ziarelor la intimidat

Unii se plimbă cu calul pe bulevard neintimidați, poliția locală se plimbă prin redacțiile ziarelor la intimidat

Șoferii care au tranzitat Bulevardul Epureanu din Bârlad, vineri, în preajma prânzului, s-au umplut de nervi din cauza blocajului produs în traficul, și așa aglomerat, de un individ inconștient care mergea cu calul pe mijlocul carosabilului, ținând animalul de căpăstru.

Un trecător aflat în acel moment în apropierea Oficiului de stare civilă a surprins câteva imagini, trimițând fotografiile pe adresa de e-mail a redacției Est News. Ar fi vrut să ia legătura cu un polițist local, pentru ca inconștientul proprietar al cabalinei să fie sancționat, numai că în zonă nu se afla niciun reprezentant al Poliției Locale.

Se pare că ultima dată când poliția Locală a avut ”treabă” pe Bulevardul Epureanu a fost săptămâna trecută, când doi agenți au fost trimiși în zonă pentru a vizita redacția Est News și de a ne verifica dacă am plătit reclama stradală. Vizita nu a fost tocmai o surpriză, întrucât suntem obișnuiți cu controalele inopinate ale instituțiilor deranjate de articolele noastre. Metodele securiste de intimidare sunt foarte populare și foarte eficiente, mai ales dacă în spatele lor există o bogată experiență în acest sens. Acum suntem în așteptarea comunicatului de presă în care populația Bârladului să fie anunțată că nemascații de la Poliția Locală Bârlad a descins la redacția Est News, cea care le dă insomnii, și au descoperit-o cu un people stopper ”nedeclarat”.

Când vor termina de plătit polițele, ar fi de dorit, totuși, ca polițiștii locali să fie consecvenți și să tragă la răspundere persoanele care masacrează realmente imaginea orașului. De exemplu, pe cei care aruncă la întâmplare gunoiul, pe cei care tulbură liniștea și ordinea publică, scuipă cojile de semințe pe spațiul public, care spală mașinile și taxiurile la cișmelele publice, care dau foc la pubelele de gunoi, care incendiază resturile vegetale, care dau muzica la maximum ziua sau noaptea etc. etc.

Noi așteptăm răbdători să vă faceți datoria, stimați polițiști locali, asigurându-vă că ziarul Est News aparține unui grup de firme care varsă lunar, la bugetul local și la cel de stat taxe și impozite la valori năucitoare, așa încât dumneavoastră să vă încasați lefurile generoase întregi și la timp! (Simona MIHĂILĂ)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

Proiect educativ de 2 milioane de euro, pentru 600 de copii și adulți din municipiul Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: