Home / Politic / Obiectiv al ALDE pentru 2020: locul II pe județ și V pe țară

Obiectiv al ALDE pentru 2020: locul II pe județ și V pe țară

Noua conducere a Organizației Județene Vaslui a ALDE și-a stabilit drept obiectiv pentru alegerile locale din 2020 ocuparea locului doi la nivel județean și cinci pe țară. La ora actuală, formațiunea preluată de deputatul Daniel Olteanu are 15 primari în funcție, față de trei câți avea după scrutinul din iunie 2016.

Democrat-liberalii din județ și-au propus să răstoarne balanța politică la următoarele alegeri locale care vor avea loc peste mai puțin de doi ani. La o primă întâlnire pe care au avut-o, la sfârșitul săptămânii trecute, cu noua conducerea a formațiunii, șefii celor 32 de organizații locale din zona Vaslui au fost informați că obiectivul pentru scrutinul din iunie 2020 este ocuparea locului doi la nivel județean, adică peste liberalii conduși de Nelu Tătaru.

În cadrul discuțiilor de natură organizatorică, în special, am stabilit un plan de acțiune pentru revigorarea organizației și atingerea obiectivelor politice asumate, adică locul II la nivel de județ și locul V pe plan național. Șefii de structuri locale au plecat foarte încântați de ideile lansate și s-au arătat optimiști și încrezători”, ne-a declarat președintele Organizației Județene Vaslui a ALDE, Daniel Olteanu.

O primă evaluare a ceea ce vor reuși să facă liderii locali în cadrul organizațiilor comunale sau orășenești pe care le conduc va avea lor la sfârșitul anului, atunci când se va reuni Delegația Permanentă Teritorială a partidului. Până atunci vor mai fi două reuniuni teritoriale, în zonele municipiului Huși și Bârlad.

”Actualei conduceri a PNL îi doresc viață lungă la cârma organizației județene”

Forțat să plece din PNL în urma modului cum a fost tratat în partid, deputatul Daniel Olteanu le-a urat doar de bine celor din conducerea organizației județene a acestui partid: ”Actualei conduceri a PNL îi doresc viață lungă la cârma organizației județene. Cu cât va sta mai mult, dezastrul lor va fi mai mare”.

Ca un argument că liberalii sunt pe un trend descendent în județ, liderul ALDE susține că o serie importantă de primari a trecut la formațiunea sa, fără a da nume concrete. Potrivit deputatului Olteanu, democrat-liberalii au la ora actuală 15 primari în județ, în condițiile în care, după alegerile locale din iunie 2016, aveau doar trei primari. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

PSD Vaslui amână alegerile interne cu un an. Locale și parlamentarele, decisive pentru cine va conduce partidul

Alegerile pentru noua structură de ...

Antreprenorii vasluieni nu mai vor ca guvernanții să modifice zilnic Codul Fiscal

Oamenii de afaceri din județul ...

Secretarul general al PNL Vaslui, numit șef la Casa Județeană de Sănătate

Secretarul general al Organizației Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: