Google+
Home » Invatamant » Raluca Noacă, Miss Boboc la Colegiul tehnic ”Al. I. Cuza” Bârlad
Sursa foto: www.b-o.ro

Raluca Noacă, Miss Boboc la Colegiul tehnic ”Al. I. Cuza” Bârlad

Colegiul Tehnic „ Alexandru Ioan Cuza” a dat startul, anul acesta, balurilor bobocilor din liceele bârlădene. Vineri, pe 26 octombrie, zeci de profesori și sute de elevi au participat la cel mai important eveniment ”monden” de început de an școlar. Ca la fiecare astfel de bal, punctul de atracție a fost concursul de frumusețe Miss Boboc.

Șase eleve de clasa a IX-a de la Colegiul ”Cuza” s-au întrecut pentru a câștiga titlul de Miss. Frumoasele fete au fost supuse la șase probe de foc, pentru a le demonstra juraților cine merită cu adevărat mult râvnita coroană: prezentare, proba individuală (fiecare concurentă a trebuit să își pregătească un moment artistic), defilarea în ținute din anii 20-80, proba de cultură generală și proba surpriză.

Câștigătoare a fost Raluca Noacă. Bobocița are 15 ani și este la profilul turism și alimentație. Aceasta are vise și planuri mărețe pentru viitor și deja se gândește că trebuie să organizeze, peste patru ani, „Balul Bobocilor” și să predea coronița altei boboace.

„La proba individuală am avut cele mai mari emoții. Am ales să interpretez melodia «Pentru totdeauna» cântată de Trupa Zero și Evelyn. Ce este drept, îmi era teamă că o să o dau în bară. După terminarea piesei m-au invadat lacrimile, emoțiile au fost atât de puternice încât nu au putut fi stăpânite. M-au încurajat prietenii și colegii, care au fost pe tot parcursul serii alături de mine, spunându-mi că totul a decurs perfect și mi-au dat curaj să merg mai departe. Probele au fost destul de ușoare, proba surpriză a fost destul de comică. Nu m-am așteptat ca eu să câștig. A fost o seară minunată pe care nu o voi uita niciodată!”, ne-a declarat Raluca Noacă, câștigătoarea titlului Miss Boboc la Colegiului Tehnic „ Alexandru Ioan Cuza” Bârlad. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: