Home / Invatamant / Iată fetele care vor lupta pentru titlul Miss Boboc la Liceul Pedagogic din Bârlad

Iată fetele care vor lupta pentru titlul Miss Boboc la Liceul Pedagogic din Bârlad

Emoțiile și nerăbdarea s-au instalat în această săptămână între „boboacele” Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad. Vineri, 2 noiembrie, cinci eleve de clasa a IX își vor etala frumusețea, dar și inteligența, pe scena Casei Armatei din localitate, acolo unde liceul lor va organiza concursul ”Miss Boboc 2018-2019″.

Două dintre concurente, ambele în vârstă de 14 ani, sunt la profilul arte plastice: Cristina Lanciu și Daria Vizitiu. Celelalte trei, Marina Parfene (14 ani), Nicoleta Scorpiei (15 ani) și Maia Șerban (16 ani), învață la profilul muzică.

De pregătirea în cel mai mic detaliu s-au ocupat elevii claselor de muzică din clasele a XI-a și a XII-a, dar și clasa a XI-a de la profilul educație fizică. Cu sprijinul directorului adjunct, Daniela Marinescu, și a profesoarei Daniela Postolache, aceștia au găsit diverși sponsori pentru a le oferi câstigătoarelor de pe locul I, II și III premii care de care mai atractive. Rochii de seară, vouchere la film, abonamente la diferite saloane de înfrumusețare, abonamente la sala de fitness dar și bani – acestea sunt premiile pe care le vor primi fetele care se descurcă cel mai bine la cele cinci probe gândite de organizatorii balului.

Elevii cei mai talentați ai liceului, dar și formația școlii, au pregătit momente artistice surpriză atât pentru profesori, elevi, cât și pentru publicul venit să susțină concurentele.

”Am muncit extrem de mult în organizarea Balului Bobocilor, iar așteptările sunt la fel de mari. Sper ca niciuna dintre e cele cinci fete să nu aibă emoții extrem de mari și să se descurce de minune la toate probele. Le mulțumesc tuturor profesorilor și elevilor implicați în organizarea evenimentului, dar și sponsorilor pentru premiile minunate puse în joc. Pe această cale le urez și eu succes tuturor participantelor! Cea mai bună o să câștige!”, a declarat, pentru Est News, Rose Marie Lanciu, organizatorul principal al evenimentului. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: