Google+
Home » Sport » Ploaie de goluri în Liga a V-a de fotbal

Ploaie de goluri în Liga a V-a de fotbal

Iubitorii de fotbal din județ au avut parte în weekend de o nouă porție de fotbal spectacol, în cele trei serii din Liga a V-a marcându-se nu mai puțin de 36 de goluri în opt meciuri. O singură partidă a fost extrem de disputată, în cazul celorlalte fiind vorba despre victorii categorice.

În seria Vaslui Vest liderul Inter Sport Vaslui s-a distrat, deși a întâlnit ocupanta locului trei, Viitorul Rebricea. A fost 4 – 0 pentru gazde, care aveau deja avantaj de trei goluri încă de la pauză. Unirea Negrești a pierdut contactul cu prima clasată, pentru că a suferit prima înfrângere din acest sezon, în deplasare la Avântul Zăpodeni, scor 2 – 0. Gloria Todirești a scos din joben o evoluție entuziasmantă, reușind să învingă cu 6 – 0 pe Voința Ștefan cel Mare, obținând astfel primele puncte.

Pe primele două locuri în seria Vaslui Vest sunt Inter Sport Vaslui și Unirea Negrești, cu 15 puncte, respectiv 12 puncte. Completează podiumul Avântul Zăpodeni, cu 10 puncte. Pe locul patru se află Viitorul Rebricea, cu 7 puncte. Pe cinci se clasează Vulturul Bălteni, cu 5 puncte. În subsolul clasamentului sunt FC Gloria Todirești, cu 3 puncte și Voința Ștefan cel Mare, cu 0 puncte.

În seria Vaslui Est liderul FC Ghergheleu a reușit un galop de sănătate cu lanterna roșie Avântul Codăești, scor 8 – 0. Victoria Muntenii de Jos a reușit și ea o victorie autoritară, scor 5 – 1, deși a primit vizita ocupantei locului trei, Viitorul Văleni, reușind astfel să se distanțeze de pluton. SC 2000 Lipovăț a urcat pe podium, grației victoriei cu 2 – 0 obținute împotriva formației Avântul Solești.

FC Ghergheleu e lider în seria Vaslui Est, cu 15 puncte, urmată de Victoria Muntenii de Jos, cu 13 puncte. Urmează SC 2000 Lipovăț cu 8 puncte, Viitorul Văleni și Avântul Solești, ambele cu 7 puncte. Ultima clasată, Avântul Codăești, are un punct.

În seria Huși – Bârlad Unirea Alexandru Vlahuță a profitat de faptul că FC Pogănești a stat și a urcat pe doi, grație victoriei obținute. A fost 3 – 2 în deplasare la Avântul Băcani, după ce la pauză avea 2 – 1. Liderul FC Crețești nu a mai disputat partida cu Multim Perieni, deoarece oaspeții nu au mai ajuns la teren. Viitorul Vetrișoaia a câștigat la masa verde partida cu Olimpia Stănilești, deoarece echipa gazda nu a asigurat asistență medicală in termenul regulamentar.

În fruntea clasamentului seriei Huși – Bârlad este FC Crețești, cu 12 puncte. Locul doi este ocupat de Unirea Alexandru Vlahuță, cu 9 puncte. Urmează FC Pogănești și Viitorul Vetrișoaia, ambele cu 8 puncte. Pe cinci se clasează Olimpia Stănilești, cu 5 puncte. Avântul Băcani a rămas pe șase cu 4 puncte. Lanterna roșie Multim Perieni are un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: