Home / Sport / CS Liga de Est Vaslui a obținut cinci medalii la Cupa Europei de Taekwon-do ITF

CS Liga de Est Vaslui a obținut cinci medalii la Cupa Europei de Taekwon-do ITF

CS Liga de Est Vaslui a participat în perioada 24 – 28 octombrie, cu un lot de 15 sportivi, la Cupa Europei de Taekwon-do ITF pentru copii, cadeți, juniori și seniori, cinci dintre aceștia reușind să urce pe podium. Panoplia de medalii a clubului vasluian s-a îmbogățit cu o medalie de argint și alte patru de bronz.

La competiția care a avut loc la Sibiu au participat 71 de cluburi sportive din 27 de țări și 957 sportivi (538 juniori și seniori – 419 copii și cadeți), 50 arbitri și 226 antrenori. CS Liga de Est Vaslui a fost reprezentat la Sibiu de trei copii (Denisa Filip, Bianca Rotariu, Matei Alexandru), cinci cadeți (Amalia Codreanu, Alin Moșuleț, Cosmin Mihăilescu, Dumitru Iordache, George Surugiu), patru juniori I (Miruna Lupașcu, Laura Munteanu, Dragoș Chiriac, Ionel Stoican), trei seniori (Adelina Mihai, Ștefan Frățian, Andrei Chirirac), un antrenor (Mihai Hondru), trei arbitri (Ana Maria Hăisan, Alin Zaharia, Cristian Popa).

Cea mai bună performanță a vasluienilor a fost obținută de Adelina Alicia Mihai, care a cucerit argintul la tull 1 dan senioare individual feminin. Miruna Lupașcu a luat bronzul la tull 2 dan junioare individual feminin. Laura Munteanu s-a clasat pe locul trei la luptă juniori feminin centuri negre -45 kg. Alin Moșuleț a prins podiumul la luptă cadeți masculin centuri colorate +65 kg. Ionel Stoican a obținut medalia de bronz pentru evoluții foarte bune la luptă juniori masculin centuri colorate -50 kg.

“Felicitări sportivilor pentru performanțele obținute. Participarea la această activitate sportivă a fost posibilă prin intermediul unui proiect de finanțare de către Primăria Municipiului Vaslui pentru anul 2018. Acesta include verificarea nivelului tehnico-tactic la un nivel competițional european și participarea la Cupa României pentru juniori și seniori de Taekwon-do ITF, ce se va desfășura în luna noiembrie la Deva. Mulțumim pentru ajutorul acordat de Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și Liceului Emil Racoviță Vaslui, care ne-a pus la dispoziție sala pentru antrenamente. ”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS Liga de Est Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: